Ne Alırsan 3 Lira

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

http://www.yakaladinyakaladin.com/

Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Piyasada : 6 TL
    Bizde : 3 TL 
    Kdv Dahil

N196 KART OKUYUCU
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Piyasada : 7 TL
    Kdv Dahil

N195 TV ÜRÜNÜ STİCK UP BULB
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Piyasada : 10 TL
    Kdv Dahil

N194 3 METRE ETHERNET KABLOSU
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Kdv Dahil

N193 1.8 METRE USB KABLOSU
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Kdv Dahil

N192 TEK UYDU ALICISINDAN 2 TELEVİZYONA BİRDEN ÇIKIŞ ALMANIZI SAĞLAYAN KABLO
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Kdv Dahil

N191 BAKALİT ÇİÇEK SAPLI ÇELİK 3LÜ KEPÇE TAKIMI
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Kdv Dahil

N190 KEHRİBAR İÇİNDE MUMYALANMIŞ GERÇEK AKREP KELEBEK VE BÖCEKLERDEN ANAHTARLIK 3 ADET BİRDEN
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Kdv Dahil

N189 TUTACAKLI BULAŞIK TELİ 10 ADET YEDEĞİ İLE BERABER
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Piyasada : 9 TL
    Kdv Dahil

N188 TWİTER 2Lİ İSTER ARABA İSTER EV İÇİN KULLANIN
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Piyasada : 8 TL
    Kdv Dahil

N187 TV ÜRÜNÜ RAPİD DUSTER TOZ ALICI 5 ADET BAŞLIK VE 1 TUTACAK BİRARADA
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Piyasada : 9 TL
    Kdv Dahil

N186 FUL DİKİŞ SETİ VE 10 ADET MAKARASI İLE BERABER
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Kdv Dahil

N185 ARON MARKA TRAŞ KÖPÜĞÜ VE KOLANYASI
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Kdv Dahil

N184 TEL VE AHŞAP NİHALE BİRARADA
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Kdv Dahil

N183 TATİL SEZONU BAŞLIYOR ŞİFRELİ BAVUL KİLİTİ HERKESE LAZIM
    Bu%20Ürünü%20Sepete%20At  
    Kdv Dahil

1. sayfada 27 adet ürün kayıtlı Sayfalar: [1] 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. [»] [»»] 

soulldemon35
    Bu ne ya herkesi bi hediye derdi sarmışş. şaka gibbi valla bizim milletimiz ne kadar bedava olan her şeye meraklı böyle hem adı üstünde hediye istemeyle hediye mi yollanır ya. msjları okayım bi yorumlara bakayım dedim herkes hediye hediye hediye ayyyy gına geldi valla.

ibrahimabi
    Güzel bir site emeği geçen herkesi kutlarim.

SeToM
    Bende ilk siparişimi verdim yarın elimde olurlar galiba bu arada herkez hediye istiyor bende hediye istiyorum :)

nusyaa
    Ay işte bu gunu bekledım hep:) alısverıs yapcam yine sizden yuppiii ama kartımın limiti yok :) ama almam lazım burda süper şeyler beyendimm indirim çekı içinde çok tşkler başarılar

nisan
    Çokşey almakistiyorum kapıda ödeme istiyorum herseferinde eşimle eft yapmasıniçn mücadele etmek istemiyorum lütfennnnnnnnnnn

abi
    3 çocuğum, bir sürü torunlarım var. birsürü komşularım var. asker arkadaşlarım var. aklıma gelmeyenler var.... hediye istendiğini de gördük. ayıptır vallahi. biraz insaf bayanlar, baylar. 3 tl lik ürün sunuyorlar. buna ne hediyesi istiyoruz?

musteri hizmetleri
    Arkadaşlar ne olur hediye demeyin artık :(((( 3tl ürünlerinde aşırı yoğunluk var çok yoğun şekilde kargolanmaya çalışılıyor ürünler. hediye demeyin artık lütfennn:((( hediye isteyenlere cevap yazmaktan asıl sorunlu kişilere yardımcı olamaz olduk:))))

çkale
    Yasemin hanım ben de ilk kez sipariş vermiş bulunmaktayım hediyemi isterim;)

derindeniz
    Az önceki mesajımda bonus para için tşkkür etmeyi unutmuşum.teşekkürler.bu arada 4 yaşında bir oğlum var.bilginize.

derindeniz
    Merhabalar, sitenize dün üye oldum ve 20 parça ürün sipariş ettim bugün.herkes yasemin hanım diye yazmış ve hediye istemiş.alışveriş yapılınca hediye yollayan site ilk sizi görüyorum. prosedüre uyup ben de hediye istiyorum.adet olmuş artık gördüğüm kadarıyla.:))

74kadir
    Diiiiiiiiikkat.... yarin degisik 3 tl ler cikacak dogrumu yasemin hanim merhaba ben ilk defa alis veris yaptim ama bu gonul supriz hediye bekliyorum not 12 yasinda 1 kizim ve 9 yasinda 1oglum var hediyeleri zizlere birakiyorom tesekkurler

By_10.uR
    Ooo bende hediye istiyorum o zaman bende her 3 tl.lik satışlarda sepeti dolduruyorum ama...

tomriseda
    Tamamdır yasemin hanımcım:dd yapabildim alışverişimi..çokk teşekkür ederim..harikasınız:)))))))))))

Furkan
    İndirim çekiniz için teşk. herkese iyi alışverişlerr..

muammerdikmen
    Yasemin hanım elinize sağlık, bizlere de afiyet olsun. almayı planladığım tüm ürünleri bu gün yakaladim. sizden hediye istememelerini rica edecem arkadaşlardan çünkü bugün kü ürünler tam bir hediye tadında :)

umit.oner
    Yasemin hanım 23 parça aldım ve her yerde reklamınızı yapıyorum. bana da hediye gönderin:)

aliburak
    Slm iyi alışverişler herkese.yasemin hanım geçen hafta iki ürün aldım tek hediye yollamışsınız bu kez de üç ürün aldım hediyelerimi istiyorum bi de artık aynı şeyi yollamayın lütfen kolleksiyon oldu artık. :)))))

sibermuzzy
    Bu siteyi sevmeye başladım ama kaçırdıgımız ve almak istediklerimiz var gene koysunlar onları lütfen iyi yakalamalar :)

Onureses
    İndirim çeki için teşekkürler:)

e.g
    Ya bu vakumlular çok güzel ama paket içinde 1tane olmasa keşke

sevdason
    Ilginize teşekkür ederim.

gurkanim
    Teşekkürler indirim çeki için :)

luckyjimi
    Mükemmel site teşekkür ederim yanlız ilk siparişimde kargoda gecikme olmuştu benim şanssızlığım oda:)

Visal
    İşte sizin siteye yakışan buuu ;)

aysima
    İlginiz için çok teşekkür ederim bu site çok güzel herkese tavsiye ediyorum başarılarınızın devamını dilerim

adenium
    Çelik tel oyun setini görünce sevindirik oldum :)) hemen kaptım. teşekkürler :d

yust
    Yasemın hanım tşk ederım ılgınıze kolay gelsın sevgılerımle

YAKALA
    Yasemin hanim bugün yeni ürünler konmayacakmi siteye

turan612
    Yasaemin hanım küçük hediyeleriniz için teşekürler 2 tane oldular...

uyanalo
    Yasemin hanım ve site çalışanlarına yaptıkları araştırma ve çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. siteniz bağımlılık yapıyor gerçekten. piyasada çok zor bulunubilecek (bazıları hiç yok) ürünleri oturduğumuz yerden zametsizce alma olanağı yaratıyorsunuz. emekyerinize sağlık. naçizane bir ricam olacak sizden. yasemin hanım hatırlar, musluğa takılan süzgeç vazifesi gören bir aparat (süngerimsi), çok isteyen arkadaşım var. mümkün ise tekrar satışa koymanız çok sevinirim. iyi çalışmalar.

musteri hizmetleri
    gkhnblt cevabı ; tamamı yani hepsi 3 tl

hlygln
    Yasemin hanım ürünlerim sonunda elime ulaştı içine koyduğunuz hediye için teşekkür ederim yanlız daha öncede bildirmiştim benim ikizlerim var :))))))

gkhnblt
    Y 146 çelik tel zeka oyunlari seti tamami çözmeye çalişirken sinir edebilir. fotoda görünen 7 oyunmu veriliyor yoksa sadece 1 oyunmu 3 tl. saygılarımla

esrarligozler7925
    Yasemin hanımcım bugün telefonla size ulaşamadım.siparişlerimi verdim promosyon paramı da kullandım :) ooohhhh indirimimide aldım daha ne istiyim. şimdi sabırsızlıkla ürünleri bekliyorum.çok teşekkürler bu fırsatları bize sağladığınız için yasemin hanım.

ILKNUR
    Ürünlerim geldi hediyeler ve iginiz için çok tşk ederim yasemin hnm

selmaa
    Alışverişimi cuma günü yapmayı düşünüyodum.toplu olarak.ama mikrofiber bez kalmamış sanırım.olamaaaaaaaaaazzz.istiyorum.varsa koyarmısınız.teşekkürler.

wren
    Alışveriş yapmak için kredi kartına ya da merkezi bir yerde oturmanıza gerek yok aslında, yasemin hanımın bahsettiği gibi bankomat hesabınız varsa oturduğunuz yerden internetten havale/eft yaparak da ürünleri alabilirsiniz. ben alışverilşlerimi bu şekilde yapıyorum ve yasemin hanım çok ilgili olduğundan da en ufak bir güven problemi yaşamıyorum bu konuda... yasemin hanımcım bu arada yeni siparişlerim için size mail attım ilgilenirseniz sevinirim, bayıldım bu 3 tl kampanyasına:)))

musteri hizmetleri
    Kapıda ödeme seçeneği koyamıyoruz çünkü kargo firması teslimat başına 5tl masraf alıyor bu masrafıda size yansıtırsak ürünün fiyatı 2 katına çıkacaktır. kredi kartı olmayan yada mobil ödeme için turkcell hattı olmayan müşterilerimiz basit bir bankamatik kartına ufak miktar paralar yatırarak bankamatik kartı ile de bizden alışveriş yapabilir.

ilksen
    Bu bıçaklardan geçen sene mersinden almıştım ve niye daha çok almadım diye sinir oluyordum ,herkese tavsiye ederim şahane bir ürün .

aslimdayok
    Zeka oyunları çözümleri ve zorluk dereceleri belkirtiliyor mu?

turkuaz72
    Daha da bol çeşit istiyoruzz yasemin hanımm duyun sesiimizi :)

maske4li_balo21
    Kesinlikle asusam ve superisine katılıyorum kapıda ödeme seçeneği koymanız durumunda satışlar iki katına çıkacak çünkü kimse boşuna havale parası ödemek istemiyo ve ev hanımları için daha kolay olur ivedilikle bekliyoruz

ibo10
    Kapıda ödeme seçeneği koysanız cok güzel olucak...:(

ercankorkmaz
    @asusam.. kredi kartı kullanmalısınız ozman..

digitalkral
    Bu parça başı 3 tl olayını çok sevdim :) 7 parça malzeme aldım. bunu düşünene teşekkür ediyorum. herkes bir kerede isteklerini tamamlar inşallah. ürünler ve hediyeler için teşekkürler.

buket40
    Teşekkür ederim siparişlerim çok çabuk elime ulaştı.hepsi çalışıyor.sitenizde ürün hakkında verdiğiniz bilgilerin hiç biri abartılmamış.beş parça olarak aldığım ürünlerin hepsinden çok memnun kaldım.

Su Perisi
    Hayıırlıı akşamlar yasemin hanıım,bende çalıştıığıım ve kredi kartıı kullanmadıığıım için alıışveriş yapamııyorum :( lütfen kapııda öde seceneğide eklermisiniz?bankaya gitmem sorun oluyor biraz.. selamlar..

asusam
    Merhabalar.offf ya herkes ne güzel alışveriş yapıyor .ben ise bir kasabada öğretmen olduğum için ödeme yapmak için banka bulamıyorum.kapıda ödeme sistemine de yer verseniz bizim gibiler için.

cakalmehmet
    Promosyon için teşekkürler :)

nur123
    Teşekkür ederim ürünlerimi çok beğendim ayrıca hediye için de saolun

btl3232
    Çok güzel bir sürpriz olmuş.teşekkürler.ayrıca bonus para için de çok teşekkür ederim.bu arada magnetic legoyu dört gözle bekliyorumm:)))

musteri hizmetleri
    Sürat kargo ile çalışıyoruz ürünlerin satışı cuma günü biteceğinden kargolama cumartesi ve pazartesi yapılacak

FECR
    Selamlar, ben ürün alımı yapıyorum ancak ödeme bölümünde kargo seçeneği göremedim. hangi kargo ile çalışıyorsunuz acaba?

musteri hizmetleri
    Sadece 3 gün için sitemiz bu formatta devam edecektir daha sonra eski formatıyla devam edecek keyifli alışverişler

musteri hizmetleri
    Simli bronz pudra fiyatı düzeltilmiştir teşekkürler

emiresda
    Merhaba.simli bronz karamel pudra fiyatı 15 tl yazıyor.bir yanlışlık mı var ?

gozcelik
    Site böyle daha güzel olmuş bence:) böylece "şu ürün kaçırdım tekrar verecek misiniz?" sorularından da kurtulmuş olursunuz.

musteri hizmetleri
    3 gün boyunca ürünler aynı kalacak fakat sistem gereği sadece aynı gün içinde yapılan alışverişlerde sistem sizi tanıyıp kargo ücretini tekrara tekrar almaz

musteri hizmetleri
    Evet www.yakalaceyizi.com dan size ulaşan hediye çeki 900tl üstündeki tüm paketlerde geçerlidir.

noname3343
    3 gün boyunca hep aynı ürünlermi olacak yoksa hergün farklı ürünlermi? diğer sorum ürünler değişecekse bugun 1 ürün aldık diyelim cumada 1 ürün tek kargomu ödeyeceğiz yoksa 2 kargo ücretimi. yani tek korgo ücretin 1 gün içinde yapılan alışverişler içinmi geçerli

mawierik
    Birz önce yeni gördüm çeyiz siteniz yakalaçeyizi.com dan 100tl lik hediye çeki göndermişsiniz. bu çekbone china yemek takımlı vip pakettede geçerli mi?

damla
    Yasemin hanım çeyiz sitenizden aldığım setler geldi muhteşemler, sayenizde tüm mutfak takımlarımı tamamladım nerdeyse bedavaya.nişanlım görünce hepsini birden, banka mı soydun dedi :) valla seviyorum sizi

Yorum Yaz 62 Yorum
    Üye Paneli

< ="main.js" ="text/">
    < id="my" ="?islem=gk" accept-="UNKNOWN" enc="application/x-www--encoded" method="post">
    Kullanıcı Adınız :
    < id="username" style="vertical-align: top; border: #ff8001 1px solid;" name="username" size="15" ="text" />
    Şifreniz :
    < id="" style="vertical-align: top; border: #ff8001 1px solid;" name="" size="15" ="" />
    < ="style.cursor='hand';" ="http://www.yakaladinyakaladin.com/s/onay.png" ="" />
    Kullanıcı adı veya şifremi unuttum
    Bende Üye Olmak İstiyorum

YAKALAYAMADIKLARIN

MIKNATISLI ÇİFT CAM SİLİCİ
    19,95 TL N S N
    11
    2010

17 ADET SAKLAMA KABI SAKLAMA KABINA DOYACAKSINIZ!!!!
    13,95 TL N S N
    11
    2010

26 PARÇA MAKYAJ SETİ
    9,95 TL N S N
    10
    2010

40 PARÇA PROFESYONEL ŞARJLI TORNAVİDA SETİ VE İNGİLİZ ANAHTARI!
    13,95 TL N S N
    10
    2010

CENDIX SAÇ ŞEKİLLENDİRME SETİ ( 6 ADET DEĞİŞEBİLİR BAŞLIĞI İLE)
    33,95 TL N S N
    09
    2010

PROFESYONEL MİNİ ASKERİ CEP DÜRBÜNÜ VE ŞAPKA FENERİ
    19,95 TL N S N
    09
    2010

11 PARÇA SİLİKON KEK KALIPLARI VE SİLİKON FIRÇASI
    9,95 TL N S N
    08
    2010

WAIST TWISTING DISC İNCELMEDE 1 NUMARALI SPOR ALETİ
    13,95 TL N S N
    08
    2010

SAÇ DERİSİNE MASAJ YAPARAK DÖKÜLMEYİ ÖNLEYEN TARAK
    5,95 TL N S N
    07
    2010

MİNİ MASAJ ALETİ+MİNİ DİKİŞ MAKİNESİ+ISIL POŞET KAPATICI+KAZAK TOPAK TEMİZLEYİCİ
    9,95 TL N S N
    07
    2010

YÜRÜRKEN ADIMLARINIZI VE KMNİZİ SAYAR, KALORİNİZİ HESAPLAR
    6,95 TL N S N
    06
    2010

2 Pedegg+bayan çantalı manikür seti yada 1pedegg+erkek seyahat seti+mini traş makinesi
    11,95 TL N S N
    06
    2010

KATLANDIĞINDA CÜZDAN AÇILDIĞINDA KOL ÇANTASI
    6,95 TL N S N
    05
    2010

DEV BOY DEKORATİF DUVAR STİCKERLARI (KENDİNDEN YAPIŞKANLI)
    13,95 TL N S N
    05
    2010

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

sayfa çok egzotik olmuş yahu (:

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

peh. nettin sayfaya :D

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

rene en sonda html editörü kapatacak ha :)))

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

biraz fazla olmuş evet  .

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Nasıl başardın bunu ?

Toplam Hit: 2966 Toplam Mesaj: 6