Ne Bakıyosunuz Lan, Müslüman Mahallesi Değilmi Lan Burası !
-
Orontez - Ne Bakiyonuz Lan adamlar süper yapmış ya mükemmel bi şark. zaten orontez in deiğer şarkılarıda süper
-
Güzel Şarkıdır banın da hayırlı olsn foksli:)
-
-
saol paylaşım için de,
utanmıyonmu banlı banlı konu açmaya? git bi boy abdesti al banın kalkar ondan sora aç :D
-
güzel begendim (ayrıca adamı banlamışsısnız geçtım cevap yazmayı adam konu açıyor ne ayak :) )
( foxxly girmiş olsun kardeşim :))
-
FOXLY bu Kapıdan kovsan pencereden düşer, Pencereden olmazsa Bacadan düşer. eh eh eh Bu arada Koptum. :))
-
CS'deki default pistol şarjör sesi ve MP5 kursun sesi kullanmasalarmış güzel olurmuş...
-
a4tech bunu yazdı:
-----------------------------
CS'deki default pistol şarjör sesi ve MP5 kursun sesi kullanmasalarmış güzel olurmuş...
o seslere benzio ama onlar deil merak etme :) fl studio da var mesela böle efektler. gangsta beatlerde ii gidio ondan kullanıolar :) -
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------saol paylaşım için de,
utanmıyonmu banlı banlı konu açmaya? git bi boy abdesti al banın kalkar ondan sora aç :D
hehehe koptum amk Bişi olmaz 24 Saat Boy abdestı almadan Gezsede Sorun yok bence:D -
SariCoCuK bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------saol paylaşım için de,
hehehe koptum amk Bişi olmaz 24 Saat Boy abdestı almadan Gezsede Sorun yok bence:D
-----------------------------ne arkamdan konuşuyonus :| hava almaya çıktım sadece :|
Toplam Hit: 4087 Toplam Mesaj: 10