Ne Demek İstiyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Can sıkıntısından müzik dinlerken Barış Manço videolarına oradan tesadüfen bu videoya atladım. Burada bir kaç soru var; ne demek istediğini anlamadım. Öncelikle şunu belirteyim konuyu kimin bu adam hakkında ne düşündüğünü merak ettiğim için açmadım, sevilip sevilmemesi, faydası zararı hiç bir şeyini merak etmiyorm; videoda bazı ilginç şeyler söylüyor ve ne anlatmak istediğini anlayamadığım için konuyu açtım.

1. şu kuran ki onların arasında ama yetim; burada insanlar tarafından sahip çıkılmadığını vurguladığını düşünmüştüm ki!

2. üç asırdır yetim (300 sene eder)

3. babası öldü kuran'ın (bu ne demek istiyor böyle bir mecaz külliyatında falan da yok s.n. nin...)

4. bir dünya onun dilini bilmiyor (dünyadaki çoğu insanı kastettiğini düşünüyorum)

5. on asır evvel titriyen elimden yuvarlanıp aşağıya gitmişti (bu ne şimdi)

Evet yorumları alayım, Lüften konuda küfür, hakaret, siyasete çekme, video hakkında abuk sabuk görüş yazma, konuyu başka yerlere kaydırma şeklinde bir şey olmasın, mantıklı sonuçlar istiyorum, özellikle r.n. külliyatını bilenler yorumlarsa sevinirim.

youtube.com/watch?v=ONHMfepXEQM&feature=related

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

edit:video konmuş

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:
    -----------------------------

şarkı ismi alabilir miyim?

link en altta verildi zaten.

youtube.com/watch?v=ONHMfepXEQM&feature=related

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Aman mirim yüzüstü yatmak sana yaramadı :)

Valla anlayabilen varsa o da aynı kafada olandır sanırım.

Bana tek anlamlı gelen sözü; Allah canımı alsın kısmı, ben de Allah gönlüne göre versin dedim geçtim...

Kuranın babası ne demektir yahu ?

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bsn hakkında çeşitli rivayetler var çok zeki olduğundan Atatürkün diyanet işleri başkanlığı teklif ettiğinden ,meclisi açarken ilk hayır duası ıle bırlıkte acmak ıstedıgınden ,sonra bsn nın doğuya üniversite açılmasından dolayı ısrar etmesını okumustum.okudugum eserlerı oldu cok onceden ama babası oldu Kuran ın gıbı bır cumle duymadım.Belki Haliflerden bahsediyor olabılır dıyecegım sanmıyorum.

edit:Video yu ızlemedım .

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek

kişisel görüşüm babası öldü derken görüntü(fethullah konuşurken gözükmüyo) yok.. 

senin video çok uzun 

http://www.facebook.com/video/video.php?v=398821839658

sorularının yanıtını biri vermeye çalışmış gogıl amca sağolsun(babası öldü kuranın yazarsan)

http://www.facebook.com/topic.php?uid=34796106779&topic=9112

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

snooper bunu yazdı:

kişisel görüşüm babası öldü derken görüntü(fethullah konuşurken gözükmüyo) yok.. 

senin video çok uzun 

http://www.facebook.com/video/video.php?v=398821839658

sorularının yanıtını biri vermeye çalışmış gogıl amca sağolsun(babası öldü kuranın yazarsan)

http://www.facebook.com/topic.php?uid=34796106779&topic=9112

Fena değil, başka kaynak varsa alalım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

muhterem papa hazretleri. hristiyanlığı yaymaya çalışan alttan alta masonlarla işbirlikçi şeytani bu muhterem papa hazretleri "mübarek" sıfatını almış hani hazret ya. bu cümle bile baştan başa zaten herşey açıklıyor bence hiç tartışmaya gerek bile yok yani hiçkimse boşuna cebelemesin...

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

4. bir dünya onun dilini bilmiyor (dünyadaki çoğu insanı kastettiğini düşünüyorum)

kimse bilmiyor. Kuran kureyş arapçasıyla yazılmıştır ve bu dili bilen yoktur şu an diye biliyorum ben.

Toplam Hit: 1771 Toplam Mesaj: 9