Ne Demek Osmanlı 3. Romadır!!!
-
http://www.teknikforum.com/viewtopic.php?t=45266
diyecek birşey bulamıyorum, tiksindim itüden!!
hayalimdeki üniydi iyi ki kazanamamışım!!!
-
Yeterli derecede ingilizce bilmemenden ve konuları takip etmemenden kaynaklanıyor bu düşüncen :)
-
daha super liseler anadolu lisesi değilken bursanın en iyi anadolu lisesini bitirdim hatta 2 anadolu lisesinde öğrenim gördüm. ikisi de şehrin ilk 2 en iyi okulundan biriydi fen lisesini saymazsan.
ingilizcemin yeterli olduğunu düşünüyorum.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------daha super liseler anadolu lisesi değilken bursanın en iyi anadolu lisesini bitirdim hatta 2 anadolu lisesinde öğrenim gördüm. ikisi de şehrin ilk 2 en iyi okulundan biriydi fen lisesini saymazsan.
ingilizcemin yeterli olduğunu düşünüyorum.
-----------------------------Ben de Adnan Menderes Anadolu Lisesi mezunuyum ;)
Problem o değil, ITU'de 100% ingilizce eğitim yapılması ile ilgili bi karar alındı ve bu arkadaşlar da bununla dalga geçmek, tepki koymak vb. amaçlar doğrultusunda böyle bi organizasyona girişmişler. İngilizcenin yeterli olduğunu söylüyorsun ama espri olduğunu anlayamamışsın ;)
-
altta türkçe yazılar var orayı anlayamamış olabilirim anca =D
bazıs cidd bazısı dalga geçen mesajlar var altta. ben ciddi olanları ciddiye aldım.
senin dediğin gibi gelmedi pek açıkçası.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------altta türkçe yazılar var orayı anlayamamış olabilirim anca =D
bazıs cidd bazısı dalga geçen mesajlar var altta. ben ciddi olanları ciddiye aldım.
senin dediğin gibi gelmedi pek açıkçası.
-----------------------------2. Sayfayı da okudun mu :)
Ayrıca Türkçe olan kısmı anlamıyorsan bu daha büyük suç :D
-
yok hacı ikinci sayfaya gelmeden tepem attı kapattım
-
Bu cem yılmaz'ın ben 4 sene hazırlık okudum reklamı gibi oldu :D
-
-
itü'de Sith filan varmış bak öğrenmiş olduk :)
-