Ne Diyeyimki Abi Süper İşte : /
-
-
atatürkün demeci makattan sallamasyona benziyor.ki bildiğimiz atatürk böyle ukala bir yorum yapmaz.şayet yapıldı ise benim düşüncem; düşüncem atatürk ne kadar büyük bir lider olsa dahi saygı duyulacak bir yorum yapmamış.
haa bunu süper abi işte lafı koymuş atatürk şeklinde afişe eden arkadaşta burada yazılanın gerçek manasını kavrayamamış heralde.
müspet manada söylenmemiş bir söz.sonuçta herşeyi öğretmiş ama uşaklığı öğretEEEEEEEEEEEEmemiş.uzunca yazdığım e'nin cümlenin anlamını nasıl değiştirdiğine bir bakın.millete herşeyi öğretmiş hatta onuda öğretmek istemiş ama onu öğrenememiş .neyse kelimelere bu kadar takmamın nedeni alkol olsa gerek.şimdi güzel kafayla inanılmaz sanat eserlerine imza atan besteci,yazar,ressamların neler hissettiğini çok anlıyorum.birazda kendimize gaz verelim dimi.
-
bi hava al gel hocam :)
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------atatürkün demeci makattan sallamasyona benziyor.ki bildiğimiz atatürk böyle ukala bir yorum yapmaz.şayet yapıldı ise benim düşüncem; düşüncem atatürk ne kadar büyük bir lider olsa dahi saygı duyulacak bir yorum yapmamış.
haa bunu süper abi işte lafı koymuş atatürk şeklinde afişe eden arkadaşta burada yazılanın gerçek manasını kavrayamamış heralde.
müspet manada söylenmemiş bir söz.sonuçta herşeyi öğretmiş ama uşaklığı öğretEEEEEEEEEEEEmemiş.uzunca yazdığım e'nin cümlenin anlamını nasıl değiştirdiğine bir bakın.millete herşeyi öğretmiş hatta onuda öğretmek istemiş ama onu öğrenememiş .neyse kelimelere bu kadar takmamın nedeni alkol olsa gerek.şimdi güzel kafayla inanılmaz sanat eserlerine imza atan besteci,yazar,ressamların neler hissettiğini çok anlıyorum.birazda kendimize gaz verelim dimi.
-----------------------------hacı bu hikayeyi daha önce hiç duymadınmı ya? (: yemekte garson sakarlık yapar utanır sıkılır çok mahcup olur. Bunu gören Atatürk te bu lafı söyler. herşeyi öğrettik ama uşaklığı öğretemedik. bu türkün içindeki asil kanı belirtiyor :D
-
gayet güzel :)
-
sölemişmi sölememişmi bilmiyom ama güzel durmuş tayyip amca ile