Ne Diyo Bu :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Dear,

Pls, I need your kind urgent attention!
    I am reaching you with faith and I wish to solicit for your kind assistance to help me achieve my good plan to transfer my money $10 million to your safe bank account which I inherited from my late parents and also to help me come to your country after transfer of the money for investment which I will highly need your full assistance.

I will like to establish a good relationship with you which I am deserate in need of your kind help to achieve this efforts. I am the only son of my late father, Chief George Williams. He was a gold and precious stones machant when he was alive. He was poisoned to death by his brothers because of land disput, and my late mother died last 3 mounths ago after suffered kidney surgical operation here. When she was on hospital bed before her painful death, she advised me to seek for foreign assistance who will help me to receive this money and to leave Africa and help to put this money into good investments with fear of God as I do not have any good idea or knowledge to manage the big money.

I am Siarra Leoniea National, I will be very happy if you can be willing to help me to accomplish this plan as I have decided to leave from Africa and come to your country and resettle for this investment and my security and for my better future and also to further my education while you will be managing the business on my behalf. So please kindly indicate your interest while I will appreciate to feed you with more information on your request. I will like to offer you 20% of the money for your kind assistance.
    Anxiously waiting for your interesting reply!

TELEPHONE:+22 5 07673852
    Please reply hear (martinwilli32@cantv.net)
    Best regards
    Martin Williams

--

mail gelmiş de

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Google amca böyle dedi :D

ls, senin tür acil dikkat gerek!
    Ben iman size ulaştı, ancak tür yardım bana iyi planı ben geç veliler ve de bana ülkeye sonra yardımcı olan kalıtsal için güvenli banka hesabına 10 milyon dolar için para transferi için yardım sağlamak için talep istiyorsanız hangi I highly tam yardıma ihtiyacınız olacak yatırım için para transferi.

Sana olan senin tür ihtiyacı bu çabaları ulaşmak için yardım deserate pm iyi bir ilişki kurmak gibi olacaktır. Ben geç babası Başkanı George Williams tek oğlu duyuyorum. O altın ve değerli taşlar machant zaman canlı oldu. O ölüme kara disput nedeniyle kardeşleri tarafından ve zehirlenme benim annem geç son 3 mounths önce sonra burada böbrek ameliyat yaşadı öldü. Ne zaman o hastane yatak onu acı ölümünden önce, o bana ve bu parayı almak için Afrika bırakmak için iyi bir yatırım olarak Allah korkusu ile bu para koymak yardımcı olarak herhangi yoksa yardımcı olacak dış yardım talep bana tavsiye iyi bir fikir veya bilgi büyük para yönetmek için.

Eğer bu plan gibi Afrika bırakmak ve ülke ve dinlendirmek için bu yatırım ve güvenlik ve daha iyi bir gelecek ve gelir karar verdik ulaşmak için yardım istiyor olabilir Ben, ben çok mutlu olacak Siarra Leoniea Ulusal pm Siz benim adına iş yönetmek olacaktır de eğitim için daha fazla. Ben isteğiniz hakkında daha fazla bilgi ile beslemeye göreceksiniz Yani lütfen nazikçe gösterdiğiniz ilgi gösterir. Size türlü yardım için para 20% sunmak gibi olacaktır.
    Anxiously için ilginç cevap bekliyor!

TELEFON: +22 5 07673852
    Lütfen (martinwilli32@cantv.net) duymak cevap
    Saygılarımla
    Martin Williams

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

artık eski olan bir kekleme numarası işte hacı. salla. inanma.

burda tartışılmıştı o. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    keklemişler işte, anlayamadınmı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

feyk ulan feyk

yeni nesil hoax

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

o kadar salakmıyım ben :D

googlede translate olduğunu biliyorum. Allah aşkına bi kere okudunm çevrilmiş halini :/

tam olarak ne demiş onu soruyorum sadece..

şöyle bi 10 milyon yerine 10bin falan dese daha inandırıcı olurdu :D

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    banada gelmişti çevirmeye bile değer bulmadım :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

bana bu ve bununn gibilerden günde 4-5 adet geliyo junk =)

1,000,000 $ diyo :F 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

kisaca ozetlemek gerekirse,

bu ki$inin annesi oluyor, annesinden 10milyon $ miras kaliyor. bu parayi senin ulkene getirmem icin bana yardimci ol ve benimde oraya gelmem icin yardimci ol, sana paradan %20 vereyim diyor.

gerisi hikaye, bo$ bo$ $eyler anlatmi$. yok annesi aci icinde hastanede yatmi$ falan.

nox...!
Toplam Hit: 850 Toplam Mesaj: 9