Ne Hatası Bu Bakarmısınız ?
-
beyler hayırlı sabahlamalar öncelikle (:
ya bu gece vmwarede bi oyunu acarken grafık ayarları fılanda tamken laptop takılmıştı. sonra laptopı tuştan kapattım actım bı baktım görüntü filan ekranda karardı bütün renkler böle değişti soldu ekran ayarları büyümüş sekilde sanki xp deilde wın 98 gibi simgeler var pc'de .
daha sonra aygıt yönetıcisine baktım bütün parçalar calısıyor sorunsuz.sistemi geri yükledim sorun gitti. daha demınde facebookta bi video ızlerken bı yandan silinen vmwareyı yuklemeye calısıyordum gene aynı sekılde takıldı.böle kıtlenıyo pc bi sn kendıne gelıyo sonra milisnıye seklınde kararıyo sonra hemen kendıne gelıyo grafikler soluyo çizik çizik seyler gelıyo ekrana
işin ilgiinc yanı xp bozuldu desem oda değil.Ekrana acer yazısı bıle acılısta geldıgınde o cizgiler soluk renkler herşey geliyo sorun ne olabilir allah rızası ıcın kurtarın benı bu dertten 2.oldu sıstemı gerı yuklıcek dermanım kalmadı ((:
-
şu n oyun acmaya calısırkende pc bı an takıldı gene aynı sekilde cızıkler oluştu sonra pc res attı mavi ekran hatası geldi .
-
mavi ekran hatası ciddi bi hata ama demin yazdığın win98 olayı:))) ekranda sağ tıkla ekran ayarlarına gel orda göreceksin 16bit,32bit seçenekler var.sende 98 olmasının sebebi 16bit olarak renglerin ayarlanmasıdır.32bit yap sonra restart.Kusura bakma bende sistem türkçe değil onun için ayrıntılı yazamadım.
-
ekran kartının driverini güncele buyuk ihtimalle driverleri hasar gormus
-
sanal pcde yapıyorsan sanal makinaya zarar vermesi gerek öle bi durumda senin sistemle alakalı bi sorunun var ekran kartı driverlarını filan kontrol et
-
Tema servisinin çalışıp çalışmadığını kontrol et.
-
Format At Eğer Yine Olmazsa Geçmiş Olsun Ekran Kartın Ölü.
-
ekran kartının rami büyük ihtimalle şişme yapmıştır ısınmadan dolayı geçmiş olsun çözümü yok