folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne İş? Allah Ve İsa?

Ne İş? Allah Ve İsa?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Selam arkadaşlar, bugün ekşi sözlüğe bakayım dedim ve girdim, Tayyip Erdoğan ile ilgili bir konuyu açtım fakat, sağ kenarda birşey dikkatimi çekti!

özgür olmak ister misin? adında bir link ve altında, Hz.İsa seni özgür kılabilir.

Gerçek hikayeleri okuyabilirsin.

Vay anasını! dedim. Ve girdim biraz kurcaladım. Biraz baktım bizim bazı cemaatlerdeki gibi dini muhabbetler, tamamen "Allah" üstüne, fakat bir de baktım "Hz. İsa" ile ilgili herşey. Sitenin adı da "allahıtanımak" nokta kom. Şaşırdım. 

Tamam ben pek müslüman değilim, kabül. Ama bildiğim kadarıyla, Allah islamda geçen tanrı terimi (çok derin boyutlarına bilgim olmadığı için girmiyorum, kızmayın). Site tamamen Hz.İsa için kurulmuş ve altındaki linkleri inceledim tüm dünya genelinde bir site. Bunu sadece şaşkınlığımı paylaşmak için yazıyorum. Lütfen konu içinde tartışma çıkarıp birbirinizi yemeyin.

Anlamadığım ve takıldığım yeri tekrar yazıyorum : " Allah islami bir terim/isim değil mi? Hristiyanlar Hz.İsayı tanrılaştırıyor ve Allah olduğunu söylüyor." 

yardırmak bizim işimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

genelde "rab" diye ifade ederler Türkçeleştirmekte

ancak misyonerlik adına daha tanıdık gelsin diye temelde fark yokmuş gibi göstermek adına böyle şeyler yapıyorlar Türkiye'deki hristiyanlar

amaç daha fazla kişiyi daha kolay bir şekilde hristiyanlığa çekmek 

yoksa esasında yanlış kullanım yapıyorlar

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

kac senedir var o site. misyonerlik sitesi iste. allah kelimesini kullanmalarinin sebebi musluman kesimden ilgi cekmek, sonra isaya baglayip hristiyan yapicaklar :)

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

garga bunu yazdı:
    -----------------------------

kac senedir var o site. misyonerlik sitesi iste. allah kelimesini kullanmalarinin sebebi musluman kesimden ilgi cekmek, sonra isaya baglayip hristiyan yapicaklar :)

para veriyorlarmış lan :D

yardırmak bizim işimiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

erbogan misyonerlerin ne bk yedikleri zaten malum ben buna şaşırmıyorumda,senin tam müslüman degilim demene şaşiyorum.

Allah bizleri yaratti ve sordu ''Ben sizin Rabbiniz değilmiyim?'' bizde cevap olarak ''evet sen bizim Rabbimizsin' deedik

Allah' ta bizi sınamak için dünyaya gönderdi ya tam müslüman ol cennete gir yada başka birşey ol cehenemme..

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeroiquE bunu yazdı:

Allah' ta bizi sınamak için dünyaya gönderdi ya tam müslüman ol cennete gir yada başka birşey ol cehenemme..

bende buna şaşrıdım... ama konuyu batırmamak için tartışmayalım

yardırmak bizim işimiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

erbogan bunu yazdı:

HeroiquE bunu yazdı:

bende buna şaşrıdım... ama konuyu batırmamak için tartışmayalım

yok ole bisey... bosver. hicbi yerde musluman olmazsaniz cehennemliksiniz yazmaz. adam gibi durun oturun sukredin, dunyevi zevklere aldanipta kendinizi fazla kaptirmayin cennete gidersiniz, serrefsizlik eder insana zulum ederseniz, onu bunu yeyip icip durmadan mesk ederseniz cehennemliksiniz der. onuda okuyan bilir. isteyen inanir, bilmeyen atar, her duyduguna inanir.

anca gidersin...
Toplam Hit: 747 Toplam Mesaj: 7