Ne Olcak Halımız?_?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

Arkadaşlar benim durum çok vahim.. Ayrıldığım kızla tekrar barıştım çıkmaya başladım peder bozuk atıyor yok ben o kızı eve gelin olarak almam öle bir şey olursa seni evlatlıktan red ederim döverim asarım keserim dio. İkimizde birbirimizi deli gibi seviyoruz!!! Ne yapacağımızı bulamadık.  Lütfen bi çözüm yolu bulun L

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    aynı durum bende olsa,  bizim ev 8. kat bir sn bile düşünmem...

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

babanın sana söylediklerini kıza fazla yansıtma.

kızı seviosan baban bir gün yola gelecektir ama kızın sevgisinden emin ol. sevgini fazla belli etme.fazla şımartma. hiç bişey yokmuş gibi hayatınızı yaşayın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    bıraq a.q ..işini ..evini ..arabanı ..çeyizini taamla ..peder o zaman bi kelime bile edemez! ..ha kusura bakma bilmiyorum ama kızda bi bozukluk neyüm varsa ..orasını bilemem ..peder nie karşı çıkıo?

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    half_love
    half_love's avatar
    Erkek

baban neden karışıyorki senin ilişkine
    sinir oluyorum bu ailelerin böyle yapmasına!

sen eğer beğendiysen sevdiysen başka kime laf söylemek düşerki?
    sen moralini bozma kardeşim baban zamanla kabullenir senin sevginin büyüklüğünü görünce. babanı inandır bu kızı gerçekten çok istediğine sevdiğine.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek

sorun aslında bende!!! bundan 5 ay önce kzıdan ayrıldım boktan bir sebebten sonra verdim kendimi alkole hapa sonra yeniden barışıym dedim kızla barıştım oda uçarak bi sevinç yumağı ile kabul etti neyse bnm bunla barışmam pederin kulağına gitmiş oda bana saydı sövdü o kız için kendini harcadın madem seviyodun nie ayrıldın bir daha görüşmeyecen onunla die. Gerçi hala görüşüyorum lanet olası aşk engel tanımıyorda ben uzun süreliği ilişki istiyorum işte tam bu noktada sorun var ..... :(   

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
Toplam Hit: 856 Toplam Mesaj: 6