Ne Olcak Halımız?_?
-
Arkadaşlar benim durum çok vahim.. Ayrıldığım kızla tekrar barıştım çıkmaya başladım peder bozuk atıyor yok ben o kızı eve gelin olarak almam öle bir şey olursa seni evlatlıktan red ederim döverim asarım keserim dio. İkimizde birbirimizi deli gibi seviyoruz!!! Ne yapacağımızı bulamadık. Lütfen bi çözüm yolu bulun L
-
aynı durum bende olsa, bizim ev 8. kat bir sn bile düşünmem...
-
babanın sana söylediklerini kıza fazla yansıtma.
kızı seviosan baban bir gün yola gelecektir ama kızın sevgisinden emin ol. sevgini fazla belli etme.fazla şımartma. hiç bişey yokmuş gibi hayatınızı yaşayın
-
bıraq a.q ..işini ..evini ..arabanı ..çeyizini taamla ..peder o zaman bi kelime bile edemez! ..ha kusura bakma bilmiyorum ama kızda bi bozukluk neyüm varsa ..orasını bilemem ..peder nie karşı çıkıo?
-
baban neden karışıyorki senin ilişkine
sinir oluyorum bu ailelerin böyle yapmasına!sen eğer beğendiysen sevdiysen başka kime laf söylemek düşerki?
sen moralini bozma kardeşim baban zamanla kabullenir senin sevginin büyüklüğünü görünce. babanı inandır bu kızı gerçekten çok istediğine sevdiğine. -
sorun aslında bende!!! bundan 5 ay önce kzıdan ayrıldım boktan bir sebebten sonra verdim kendimi alkole hapa sonra yeniden barışıym dedim kızla barıştım oda uçarak bi sevinç yumağı ile kabul etti neyse bnm bunla barışmam pederin kulağına gitmiş oda bana saydı sövdü o kız için kendini harcadın madem seviyodun nie ayrıldın bir daha görüşmeyecen onunla die. Gerçi hala görüşüyorum lanet olası aşk engel tanımıyorda ben uzun süreliği ilişki istiyorum işte tam bu noktada sorun var ..... :(