Ne Olucam Ben ???
-
a
-
berkeraaa bunu yazdı:
-----------------------------
müridler herkese iyi çalışmalar diliyorum öncelikle...hepimiz bilgisayar üzerine uzmanlaşmaya çalışan insanlarız diye başlamak istiyorum yazacaklarıma...beni tanıyan belki birkaç kişi vardır burada ve zaten diyeceklerdirki bu herif gerzek okumaya bile gerek yok yazdıklarını....ama ben şunu çok merak ediyorum Mühendislik dalında eğitim alan bir adamım ben ve hergün okulumda seminerler oluyor (hiçbirini kaçırmam istisnasız katılırım) staj için şirket şirket geziyorum birsürü ders aldım bu güne kadar ama bu işin sınırı yok bunuda biliyorum...ve şimdi size soruyorum ben ne olacağım ?? mühendislik eğitimi alıyorm sektörü takip ediyorum ama biliyorum ki bunların hiçbirisi ne işe girerken ne de reel hayatta hçbir işime yaramayacak....benim yaşadıklarımı yaşayan iyi yerlere gelen varmı en azından burada...bunu merak ediyorum...
sevgiler saygılar iyi çalışmalar....
-----------------------------ne mühendsiliği okuosun hocam sen? bilg mühendisliği mi?
ayrıca haberin olsun bende hiçbirişime yaramayacak diye birsürü bölümd ersini sadece geçtim ama şimdi son senemde farkettim ki lan onlar bana lazımmış..not: zorunlu olan fizik kimya gibi derslerden bahsetmiyorum bölüm derslerinden bahsediyorum :)
-
bilgisayar hocam :) yani brsürü ders alıyoruz ama daha bugün bir şirketle görüştüm burası okul değil ona göre diye başladı oradaki bey sözlerine :) burada farklı bir dünya var bilmeni isterim dedi.... :)
-
berkeraaa bunu yazdı:
bilgisayar hocam :) yani brsürü ders alıyoruz ama daha bugün bir şirketle görüştüm burası okul değil ona göre diye başladı oradaki bey sözlerine :) burada farklı bir dünya var bilmeni isterim dedi.... :)
-----------------------------hocam ne güel mühendislik okuyorsun çağın mesleği ne istersin daha mesela ben o bölümü okumak için hiç yırtınmadım ama okumayı çok istedim bu yönden de düşün. Normalde şirket eleman alımların da genelde mühendisliğe önem verirler. Bence sen aç kalmayacaksın. Pc mühendisiyim valla iş yok ameleyim diyen hiçbir adama rastlamadım ve herhangi bir yerde de okumadım yani pc mühendisliği okuyorsan aç kalmazsın.
-
Staj oldugu ıcın ole demelerı gayet normal sonucta stajlar ıs dunyasına atılan adımlardır.
Her taraf muhendıs kaynıyo zaten :) ama o meslekte onemlı olan senın nasıl bır muhendıs olabılecegın :) muhendıs var muhendıs var sonucta.
Burda bır konu daha vardı unuttum ne ıle ılgılı oldugunu fakat bu tarz meslek dallarında bır kac senelık tecruben olmadıkca bır yerlere gelınemeyecegını yazmıslardı. Yanı bır kac sene orta hallı bır sırkette dusuk maas ve sosyal haklarla amelelık yapıp sonra referans gosterıp daha yuksek gelırler ve sosyal haklar elde etmekten bahsedılıyordu.
-
tahref156 bunu yazdı:
berkeraaa bunu yazdı:
-----------------------------hocam ne güel mühendislik okuyorsun çağın mesleği ne istersin daha mesela ben o bölümü okumak için hiç yırtınmadım ama okumayı çok istedim bu yönden de düşün. Normalde şirket eleman alımların da genelde mühendisliğe önem verirler. Bence sen aç kalmayacaksın. Pc mühendisiyim valla iş yok ameleyim diyen hiçbir adama rastlamadım ve herhangi bir yerde de okumadım yani pc mühendisliği okuyorsan aç kalmazsın.
-----------------------------Eminmisin dostum? VAlla benim bir çok pc mühendisliğinden mezun arkadaşım var hepsi boşta geziyor, o bölümü okudukları için pişmanlar. :)