Ne Oluyor Bizim Eski İlişkimize
-
saygıdeğer arkadaşlarım 18 aylık sevgilimle okadar çok anlaşırken son zamanlarda bir anormallik oldu benim espirilerimi artık ona yapılan bir hakaret olarak algılıyor, benimle ilgileniyor ama ben nerde ne zaman ilgi gösterecek anlmamıyorum (yani) bakmışsın iki dk önce kızgın kavga gürültü iki dk geçmiş hiç birşey yok yada tam tersi iyi anlaşırken tak kızmış sebebini bilmiyorum sordukça söylemiyor ve bana ısrarcı diyor abi sorun say say bitmez bir çıkar yol???
alttan al (yaptım)
özürdile (yaptım) gerekyokmuş bu arada öle dedi
hediye (artıksıkıldı)
değişik ortam (gidecek yer fazlayok tüm yerlerigezdik)
önem ver (babamdan geçtim onayöneldim)
.............
.................
...............
böle devam eder varsa bir çıkar yok buyrun abi
-
bir süre uzak dur.
-
sıkılmışsınızdır
-
düzelir sıkma canını
-
biraz ayrı kalın herşey yoluna girer
-
yanlış şeyler yapmışın hacım yanlııışşşş, kızlara yapılmayacak şeyler yapmışın tam tersini yapcaksın.
alttan almıcaksın (yap)
özürdileme (yap) gerekyokmuş bu arada öle dedi fln hikaye ayak yapmış
hediye alma (artıksıkıldı diyosun bırak o sana alsın birazda alacak mı bakalım ne alacak)
değişik ortam fln da hikaye, tek qidilecek yer var oda ev
önem vermicesin (en baba kuralımız bu) (babamdan geçtim onayöneldim)
deqer verme %100 sonuç :)
-
yanlış şeyler yapmışın hacım yanlııışşşş, kızlara yapılmayacak şeyler yapmışın tam tersini yapcaksın.alttan almıcaksın (yap)özürdileme (yap) gerekyokmuş bu arada öle dedi fln hikaye ayak yapmışhediye alma (artıksıkıldı diyosun bırak o sana alsın birazda alacak mı bakalım ne alacak)değişik ortam fln da hikaye, tek qidilecek yer var oda ev önem vermicesin (en baba kuralımız bu) (babamdan geçtim onayöneldim)deqer verme %100 sonuç :)
========================
Aynen usta dedigi gibi tam aksini dene birde biliosun bu devirde seven
yaranamiyor artik.
-
abi dediğiniz gibi yaptım aradım konuşamam müsait değilim dedi iyi tamam dedim bir konuya bağladım 15dk geçti bak müsaitmişsin dedim -ya.. hımm falan filan .. dedi. hemen ardın dan bana yaptığı haksızlıklardan bahsettim azıcık ucundan konuştuk falan biraz daha derinleştirdim artık sesim yükseldi ve her sözü sebepsiz yere yaptığı ortaya çıkıyordu ne varsa içimde döktüm 50dk nın ardında ağlıyordu -sebebini bilmiyorum ama sormayacağım çünkü sen bana sorma demiştin hatırlarsan dedim.. ıvır zınır laflar kağatı bir müddet sonra aradı
-nerdesin dedi
-evdeyim gel
-gelemem sen gel bize... neo lduysa orda oldu bağırdık çağırdık laflar saatlerce sürdü ve çektim gittim SONUÇ
bulunmaz hintkumaşı modundan çıktı şükür ama eskisi gibi değil ya halledecem heralde çok kalmadı
teşekkürler arkadaşlar
-
gercekten ynlıs ypmısın dostum n kdr bunların aksını yaparsan kızın içine seni elde etme isteği dusecek oda bnların farkındadrr snn tersini yptıqca kız vazgecemicek snden snra farkına varcak ve herşey duzelcek... 18 ay az bir sure değil unutamazz..bnm fikrim bu...
-
1eyebandit bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sanırım tavsiyen biraz geç oldu şimdiye çocukları olmuş olması muhtemel
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------yanlış şeyler yapmışın hacım yanlııışşşş, kızlara yapılmayacak şeyler yapmışın tam tersini yapcaksın.
alttan almıcaksın (yap)
özürdileme (yap) gerekyokmuş bu arada öle dedi fln hikaye ayak yapmış
hediye alma (artıksıkıldı diyosun bırak o sana alsın birazda alacak mı bakalım ne alacak)
değişik ortam fln da hikaye, tek qidilecek yer var oda ev
önem vermicesin (en baba kuralımız bu) (babamdan geçtim onayöneldim)
deqer verme %100 sonuç :)
-----------------------------yazacak bisey bırakmamış..