Ne Var Bu Gastede Bu Kadar?
-
ht çok güzel bi kanal oldu özellikle murat bardakçının programları süper.her hafta izliyom ama benim anlamadığım nedir bu gaste muhabbeti. niye çıkardılar bunu şimdi. bide 75krş kim alcak bu gasteyi hiçbi anlam veremedim... dünyanın parasını harcıyo adamlar.. her tarafa reklam veriyolar. hatta bugün popmundoya bile reklam vermişler yuh artık dedim.. bide nerden geliyo bu değirmenin suyu haber kanalı reklam almaz bişey yapmaz doğru dürüt. (gerçi seçim arifesi konuşmacı olarak çıkan adaylardan dünyanın parasını kaldırıyolar zannedersem ama :D) ciner niye bu kadar para yatırıyo bu işe
-
çıkartdıkları gazete izmirde 50kr . ve bayada beğendim. Önceden Posta okurdum. Dün yok satmış galiba habertürk. Kanal olarakta severdim. Neden gazete çıkartılar tam bilemem ama gazete işinde iyi kar var. Ve herkes alıp okuyabiliyor. Reklam olarakta baya büyük bir kitleye hitap ediyor. Detay haber yazıyorlar adamlar. Özelliklede Web Günlüğü sayfası acayip hoşuna gitti. Bloglardan alıntılar yapmışlar. İçerik çok süper. Okunması farzdır desek yeridir.
-
Akp ciner grubunu batırdı...
Hem sabaha hem atv ye el koydu....
Ciner grubuda yeniden başlıyor işte...
Adres
Ciner Medya Yatırımları San. ve Tic. A.Ş.
Abdülhakhamit Cad. No:25 Beyoğlu-Taksim
Telefon
0212 313 60 00 pbx -
O değilde niye kasıtlı olarak ''gaste'' yazıyorsun?
-
en iyisi ben, kreyzi, dark ın açacağımız haber sitesi. :P
bekleyin çok yakında :W
kimse adres istemesin. daha vermiyoz:W
-
Gazete kayseride 50 krş. çokta beğendim... para nerden geliyo diyosun adamlar gazetenin yaklaşık 10 sayfasını reklama ayırmışlar... :D sistem güzeldi 1 marttaki gazetede hele
Toplam Hit: 1172 Toplam Mesaj: 6