Ne Var Bu Gastede Bu Kadar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    ht çok güzel bi kanal oldu özellikle murat bardakçının programları süper.her hafta izliyom ama benim anlamadığım nedir bu gaste muhabbeti. niye çıkardılar bunu şimdi. bide 75krş kim alcak bu gasteyi hiçbi anlam veremedim... dünyanın parasını harcıyo adamlar.. her tarafa reklam veriyolar. hatta bugün popmundoya bile reklam vermişler yuh artık dedim.. bide nerden geliyo bu değirmenin suyu haber kanalı reklam almaz bişey yapmaz doğru dürüt. (gerçi seçim arifesi konuşmacı olarak çıkan adaylardan dünyanın parasını kaldırıyolar zannedersem ama :D)   ciner niye bu kadar para yatırıyo bu işe

Ayrıca çok şekersin :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    çıkartdıkları gazete izmirde 50kr . ve bayada beğendim. Önceden Posta okurdum. Dün yok satmış galiba habertürk. Kanal olarakta severdim. Neden gazete çıkartılar tam bilemem ama gazete işinde iyi kar var. Ve herkes alıp okuyabiliyor. Reklam olarakta baya büyük bir kitleye hitap ediyor. Detay haber yazıyorlar adamlar. Özelliklede Web Günlüğü sayfası acayip hoşuna gitti. Bloglardan alıntılar yapmışlar. İçerik çok süper. Okunması farzdır desek yeridir.

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Akp ciner grubunu batırdı...

Hem sabaha hem atv ye el koydu....

Ciner grubuda yeniden başlıyor işte...

Adres
    Ciner Medya Yatırımları San. ve Tic. A.Ş.
    Abdülhakhamit Cad. No:25 Beyoğlu-Taksim

Telefon
    0212 313 60 00 pbx

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    O değilde niye kasıtlı olarak ''gaste'' yazıyorsun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

en iyisi ben, kreyzi, dark ın açacağımız haber sitesi. :P

bekleyin çok yakında :W

kimse adres istemesin. daha vermiyoz:W

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Gazete kayseride 50 krş. çokta beğendim... para nerden geliyo diyosun adamlar gazetenin yaklaşık 10 sayfasını reklama ayırmışlar... :D sistem güzeldi 1 marttaki gazetede hele

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 1172 Toplam Mesaj: 6