Ne Yaptığımı Kayıt Eden Bir Program?
-
kardeşilerim şimdi bana bi program lazım ne yaptığımı kayıt edecek mesela şu programa tıklanmış işte şu dosya indirilmiş şuraya girilmiş burası byle olmuş bana rapor tutacak öyle bir program varmı varsa yardımlarınızı bekliyorum...
-
yok öyle bişi
ama pcindeki silinen dosyalar vs bunları raporlaryan bi virüs programı vardı neoturk diye onun o özelliğini kullanabilirsin -
Keylogger'den bahsediyon galiba..
:)
-
bba yaa saolda keylogger ne programın tam ismini yazsana 50 çeşit keylogger çıkıyo
-
ProAgent kullan istersen belki işine yarar..
-
Remote keylogger, Quick keylogger,Handy keylogger,Armadax keylogger,Ghost keylogger benim tercihim ghost keylogger zamanında az yardım etmedi bize...
piyasada bir sürü keyloggerler var Ayrıca arkadaş proagent demiş kardeş pro agentın o zelliğini gormedım o sadece hack amaçlı kullanılıyordu benım dedıklerım hem hack amaçlı hemde arka gorunumde çalışırak ne olup bitenleri hepsını kaydedıyo..
:)
-
-
çok saollun arkdaşlar..
-
Tahribat Forum
Ne yaptığımı kayıt eden bir program? ne alaka konuyu buraya açmışsın...dikkat edelim konuyu açtıgımız yere...
hoja goldeneye diyebi program keylogger gibi ama mail atmıyor av ler tanımıyor sadece log tutyor hangi programa tıklanmış nereye girilmiş istersen resim cekiyor felan bayagı iyi bişey kullanmıştım zamanında onu bi ara bulursan iyi olur hemde işini görür