Ne Yaptımsa Olmadı
-
ya arkadaşlar bu reklam virüsleri bulaştı pc ye avast kurdum norton ve buna benzer bi kaç antivirüs kurdum ama olmadı bi türlü kurtulamadım nasıl yapcaz format demeyin olmaz?
-
Arkadasım Bu Reklam Olaylarında Spy Botu Tavsiye Ederim Asagıda Veriyorum Nerden İndircegini Bunu Yükledikten Sonra İlk Olarak Bi Tarama Yapar Onu Yapsın Bırak Bittikten Sonra Reset Bilgisayara Sonra Bir Daha Tarat Cıkanları Sil
Setup:
-
yeni bilgisayar al
-
evet aynısı banada oldu bendede avast vardi surekli ötüp duruyodu sonuc sıfır 2 gün önce format attım gecti
-
Ya Format En Son Yapılacak Sey Benim Verdigim Programı Al Yükle Dursun Bi Yerde Sonra İşine Cok Yarıyacak
-
valla hocam banada olduydu aynısı. anti spayware programlarıyla tarat belki hallolur
-
isletim sistemini guvenli kipte baslat.bunun için windows acılırken devamlı f8 e basarak guvenli kipe
geceriz.ctrl-+alt+del yaparak sisteminde calısan tanımadıgımız proglamları silelim.baslat-calıstır kısmına
regedit yazarak kayıt duzenleyicimizi acalım.
\HKEY_CURRENT_USER\software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
\HKEY_LOCAL_ MACHİNE\................
\HKEY_USERS\.DEFAULT\
buradan karsına cıkan tanımadıgın seyleri sil.....
bi de bunu dene bu olacak;)
-
zumzuk senin dedigini güvenli modda degilde normal başlangıçta yaptım sistemi geri yükledim ama olmadı