folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Ne Yaptıysak Bu Tablete Format Atamadık !

Ne Yaptıysak Bu Tablete Format Atamadık !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

Selam.. 
    Öncelikle elimde şu an Vpad Excellence 8 Gb tablet var. Sorunumuz ise tablete konulan desen fazla sayıda yanlış girildiği için kendini kilitlemiş ve hiç bir şekilde işlem yapılamıyor. Gmail adresine yönlendirmek istiyor şayet hangi adrese kayıtlı olduğunu bilmiyoruz. Ortalama 4-5 gündür inat için uğraşıyorum interneti altına üstüne getirdim hiçbir sonuça varamadım. İğne ile reset atılma yerinde sanırım bir problem var olmuyor. Data kablosu ile bağladığımda PC'ye sadece şarj alıyor görmüyor. Bir bilgisi olan varsa lütfen açil yardım etsin. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Hacım tableti aç desen isteyecek orada iken recovery kombinasyonunu yap % 75 açılır. Kapalı iken deneyince olmayan tabletler bu şekilde açılıyor. Genelde power+ses açma (veya kısma) tuşu dur.menu tuşu yoksa tabi.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

Tablet normal tablet degilki.

Eski misirdan kalma hiyoroglif kil tableti :)) 

Baba resim modelsurum falan yaz bakalim :))

Dur be kadınnnn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

Hacım tableti aç desen isteyecek orada iken recovery kombinasyonunu yap % 75 açılır. Kapalı iken deneyince olmayan tabletler bu şekilde açılıyor. Genelde power+ses açma (veya kısma) tuşu dur.menu tuşu yoksa tabi.

Zaten o desen yerine hiç gelmiyor direk gmail hesabı ile şifre istiyor yapmadığım şey kalmadı bulamadık bi türlü. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek
    A_REX bunu yazdı

Tablet normal tablet degilki.

Eski misirdan kalma hiyoroglif kil tableti :)) 

Baba resim modelsurum falan yaz bakalim :))

Tabletin normal olmadığını hatta çok dandik olduğunun bende farkındayım, şayet uğraştığıma deymez ama durumu olmayan bir arkadaşın kardeşine ait okuldan verilen tablet ekranı falanda dağınık zaten. Kendi tabletim olsa fırlatır duvara kırarım uğraşmam tablet Vpad Excellence 8 diye geçiyor 100 tl'lik tablet işte hepsi aynı. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    4FY0K bunu yazdı
    heza bunu yazdı

Zaten o desen yerine hiç gelmiyor direk gmail hesabı ile şifre istiyor yapmadığım şey kalmadı bulamadık bi türlü. 

Tamam hocam işte ne ekran gelir bilmiyorum ama açtıktan sonra gelen ekranda recover kombinasyonu neyse onu yap iste.

Rom yüklemek için şöyle bir komisyon vermişler 

"Tabletimizin Ses Açma Tuşu basılı tutarak usb kablosu ile pc ye bağlıyoruz. Sonrasında ses açma tuşunu bırakmadan 6 kere power tuşuna hızlı hızlı basıyoruz."

Eğer bu download modu açıyorsa ses kısma + power recover mod olabilir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    4FY0K bunu yazdı
    heza bunu yazdı

Tamam hocam işte ne ekran gelir bilmiyorum ama açtıktan sonra gelen ekranda recover kombinasyonu neyse onu yap iste.

Rom yüklemek için şöyle bir komisyon vermişler 

"Tabletimizin Ses Açma Tuşu basılı tutarak usb kablosu ile pc ye bağlıyoruz. Sonrasında ses açma tuşunu bırakmadan 6 kere power tuşuna hızlı hızlı basıyoruz."

Eğer bu download modu açıyorsa ses kısma + power recover mod olabilir

Hocam hepsini denedim daha önce zaten ama bir sonuça varamadık. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

2. Power down your device. 

3. Depress both volume keys simultaneously followed by holding in the power switch for a few seconds. 

4. Upon power up you will see the birds logo and 'enter recovery' text in the top left corner of the screen. 

5. Use the volume keys to step through the menu. 

Xda böyle yazıyor denemediysen bi dene.

cihazı kapat, power a basarken iki ses tuşuna da bas ve o şekilde biraz bekle. cihaz açılınca kuş logosu çıkacak ve ekranın sol üst köşesinde recover a gir yazısı olacak. Ses tuşlarını kullanıp işini halledebilirsin. Yazıyor. 

heza tarafından 20/Ara/14 20:38 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Adi aklima gelmedi de adb miydi ole bisey vardi pc uzerinden cihazlari kontrol etmek icin ben telefonu download mod ve recovery moda bu sekilde geciyorum galaxy note 3 tus problemi diye arat nette nasil yapildigini gorursun. Tabi tek sart cihazda tasarimci modu acik olmasi gerekiyor.

delimiyim ben?
Toplam Hit: 1038 Toplam Mesaj: 9