folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Zaboravi Srebrenicu 11.07.1995

Ne Zaboravi Srebrenicu 11.07.1995

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Ne Zaboravi Srebrenicu
    Srebrenica'yı asla unutma
    Never forget Srebrenica

https://www.youtube.com/watch?v=XX1lDRd2JBQ

Arkadaşlar bilindiği üzere bugün Ratko Mladiç komutasındaki sırp ordusunun BM Hollanda barış gücünden teslim aldığı Boşnaklarla Srebrenica'da şehit edilen 8732 Şehidimizin şanlı ruhlarına ve savaş sırasında şehid edilen diğer Şehidlerimizin anısına hiç değilse bir Fatiha-ı Şerif okuyalım arkadaşlar.

-

Srebrenica katliamı öncesinde bir kameraya konuşarak söylediği, "İşte 11 Temmuz 1995'te Sırp şehri Srebrenitsa'dayız. Büyük bir Sırp bayramı arifesinde iken bu şehri Sırp milletine armağan ediyoruz. Nihayet, yeniçerilere karşı ayaklanmasından sonra bu toprakta "Türkler"den intikam almamızın vakti geldi" sözleri meşhurdur.

işte o video

https://www.youtube.com/watch?v=P1hSEtoOQvM

-

Ne yaparsanız yapın, ama soykırımı unutmayın. çünkü unutulan soykırım tekrarlanır - Aliya İzzetbegoviç

Unutma unutturma !

Bosnje je brate
    Bosna kardeşsin
    Bosnia je vlla

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

O şerefsiz orospu çocukları BM gücüne bir de ödül vermişlerdi.. 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Unutmadık unutmayız da Boşnak değilim ama doğduğumdan beri aralarındayım bende en az onlar kadar hassasım bu konuda. Ölenlerimizin ruhu şad olsun.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Ruhları şad olsun. Modern görünen tek dişi kalmış canavarları unutmayacağız. Birleşmiş milletlerin hikaye olduğu kuruluşunda geçmişte ve şu an bile gözler önünde. O yüzden güçlü olmak zorundayız.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

sanırızıki bm tüm ülkelerin barışı savunduğu barışa hizmetin amaç olduğu bir örgüttür

aslında

bm denilen cemiyet sadece russia,usa,uk gibi ülkelerin amaçlarına hizmet eder.

bu arada şehitlerimizin ruhu şad olsun

mademki türksün systeme göster ürksün
Toplam Hit: 801 Toplam Mesaj: 5