Nebim Winner

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Nebim Winner yazılımı kullanan özellikle Tekstil seköründe kullanılan bir stok satış otomasyon yazılımındaki Güvenlik açıgı

http://www.youtube.com/watch?v=DjKFP9KEeUA

Yukarıdaki açıgı kullanarak elemanların Sunucuyu serverı kullanılmaz hale getirdik isyanlardalar.

nebim winner  yazılımı stok kodlarına göre import işlemi yapan gelen mailli kanyak sorugalamadan gün saat ay olarak uygun ise mssql databese sistemine ekler bu otomasyonu yanıltarak örnek A verisden gelmiş gibi Bir mail atarak ogünki satış kodlama tarihlerini eski tarih yada yeni bir 2015 tarihine sallarsanır bunu okuyan winner aptal import mödülü stok girişi yapar yada çıkışı yapar buda o şirketin stoklarının dağılmasına neden olur nebim winner ve benim online daki bu açık halen devam etmekdedir kullanan kıl oldugunuz biryer varsa hazırlıyıcamız trigger ile adamları delirte bilir hatta bilgi işlemi kovdura bilirsiniz.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

bu açıgı stok kodlarını kapatarak geçmişe dönük işlemleri durdurlar ama geçmiş stokları kapatmak bu açıgı kapatmaya yetmez örnek stok girişi yapılıcagı zamanda trigger kodlarında oynanarak kanyak veri merkezinden gelmiş gibi mail atarak stok kart girişi yapılabilir böyle dandik bir sistemi olan yazılımı uçuk paralara millete iteliyorlar oda ayrı mesele

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

asjkdasldasjldd daha önce çalıştığım yerde kullanılıyor bu. müdür müdür nedir Ali bey diye biri gelmişti. asdkjashd hahahah göt gibi kalmışlardır ya la. 

ne para kitliyolar amk, bi de şirketlerde eğitim veriyolar :D

Daniel-Koo tarafından 12/Şub/13 23:15 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
Toplam Hit: 1928 Toplam Mesaj: 3