Nebula Database

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fear_Ozkan
    Fear_Ozkan's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar belki nebulayı bileniniz vardır.Şimdi aklıma gelmişken soruyum dedim.Acaba Ultima online nebulanın serverandaki passwordlerin bulunduğu databaseleri ele geçirebilirmiyiz?? Bu biraz acill :))

Fear_DaRkNeSs
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoke
    smoke's avatar
    Erkek
    baba selam biz buna birazcık uğraştık ama doruk.net boru değil

hatta flood bile yapamıyosun üyelik sistemleri bile bir hafta sonra confirme maili atıyor ve bir cok mail serverıda kabul etmiyor

dilek, istek, reklam, öneri, şikayet bi ton yol denedim server üstünde denyo üzerinde ne varsa denedim

forum desen ayrı bişey bu anlattıklarımın hepsini gecceksin kullanıcı olarak kabul etcek seni nebula tayfası ondan sonra ancak foruma girebiliyosun

linux - redhat ve apache kayda değer acıklar yok ancak MySQL, telnet ve ftp de bazı şeyler bulabildim sadece ama bunları kullanamadım bile çünkü bunlardan hiç bişey olmaz yaff

bence birde afacana filan sor bence o bu tür işleri cok daha ii bilir

Kuzencigimee!!! Ssl itinayla kırılır:P https://account.footlocker.com azuzuzuzuuzuuuu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Deer_Skull
    Deer_Skull's avatar
    Erkek
    elleşmeyin lan nebula ya falan gopartırım kafanızı bir sürü char ım war benım orda.onlara bişe olursa sizden bilirim wallai
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smoke
    smoke's avatar
    Erkek
    zamanın giemi duruyo burda yaff

yalnızca cok yamuk yaptılar ben kac gece sabaha kadar bütün makineleri acık tutup onlarca macro hazırlayıp kastığımı bilirim sonra hepimizi birden şutladılar bug var dediler bizim karakterler de güme gitti zaten bug yüzünden insanlar cok seyler kaybetmişti herkesi eşitlicez ayağına uçurdular bizi bi daha nebula oynamadım bende zati

o zaman yanii yaklaşık 2 yıl önce denemiştim hacklemeyi ama beceremedim oyun macrolarıyla ziyaretci defterine filan saldırabilmiştim ama cok başarılı olmuyo en fazla 5 dk server susuyo o kadar

bana bu konuda yardımcı olucak varsa hemen dalalım nebulaya :)))

Kuzencigimee!!! Ssl itinayla kırılır:P https://account.footlocker.com azuzuzuzuuzuuuu
Toplam Hit: 2208 Toplam Mesaj: 4