Nebula Database
-
Arkadaşlar belki nebulayı bileniniz vardır.Şimdi aklıma gelmişken soruyum dedim.Acaba Ultima online nebulanın serverandaki passwordlerin bulunduğu databaseleri ele geçirebilirmiyiz?? Bu biraz acill :))
-
baba selam biz buna birazcık uğraştık ama doruk.net boru değil

hatta flood bile yapamıyosun üyelik sistemleri bile bir hafta sonra confirme maili atıyor ve bir cok mail serverıda kabul etmiyor
dilek, istek, reklam, öneri, şikayet bi ton yol denedim server üstünde denyo üzerinde ne varsa denedim
forum desen ayrı bişey bu anlattıklarımın hepsini gecceksin kullanıcı olarak kabul etcek seni nebula tayfası ondan sonra ancak foruma girebiliyosun
linux - redhat ve apache kayda değer acıklar yok ancak MySQL, telnet ve ftp de bazı şeyler bulabildim sadece ama bunları kullanamadım bile çünkü bunlardan hiç bişey olmaz yaff
bence birde afacana filan sor bence o bu tür işleri cok daha ii bilir

-
elleşmeyin lan nebula ya falan gopartırım kafanızı bir sürü char ım war benım orda.onlara bişe olursa sizden bilirim wallai
-
zamanın giemi duruyo burda yaff
yalnızca cok yamuk yaptılar ben kac gece sabaha kadar bütün makineleri acık tutup onlarca macro hazırlayıp kastığımı bilirim sonra hepimizi birden şutladılar bug var dediler bizim karakterler de güme gitti zaten bug yüzünden insanlar cok seyler kaybetmişti herkesi eşitlicez ayağına uçurdular bizi bi daha nebula oynamadım bende zati
o zaman yanii yaklaşık 2 yıl önce denemiştim hacklemeyi ama beceremedim oyun macrolarıyla ziyaretci defterine filan saldırabilmiştim ama cok başarılı olmuyo en fazla 5 dk server susuyo o kadar
bana bu konuda yardımcı olucak varsa hemen dalalım nebulaya :)))
Toplam Hit: 2208 Toplam Mesaj: 4