Nec Cdwriter Hak.
-
Arkadaslar yeni bir cd writer aldım. Lg alacaktım ama arasında 7 dolar fark var diye tercihim Necoldu. Ancak ozelliklerini bilemiyorum. - ya da + yazdırma nedir? Birde renegadelien arkadas saolsun ghostu anlatmıs. Bu img dosyasını nasıl cdye aktarırız. Aktardıktan sonra nasıl tekrar calıstırabiliriz. Cevap yerine linklerini vermenizde yeterli ama inanın ben bulamadım. Kullandıgım program nero. (Bu arada onuda kullanmasını bilemiyorum:)) Sadece link vermenizde yeterli arkadaşlar. Yardımcı olan arkadaşlar için sonsuz teşekkürler
-
NEC 3540A DVD RW kullanıyorum gayet memnunum
- , + cd nin dönüş yönüdür sağa sola yani şuan önemli değil RW ların ilk çıktığı zaman lar önemliydi bu
nero kullanıyorsun madem img. dosyalarını yazdırmak için üzerinde çift tıklaman geneltde yeterli olacaktır.
Sonrada bi kaç işlem tamam... (Yada nero yu çalıştır kopyala yedekleden , Kalıbı diske yazdır ı seç oradanda
img. seç....
-
dai zaten ghostta image alırken nereye almak istediğini soruyor sen oradan cdrw yi seçeksin...ancak işletim sistemine office diğer programlar falan müzik oyun yükleyip doldurduysan cd ye sığmaz haberin olsun keşke dvdrw alsaydın 10-15 dolar fark var :))
-
deli zikti beni...
-
Sakaleyn ve wolf arkadaslar saolun. Bu arada yazıcımı eksik yazmısım. Dvd writer olur kendileri ayrıca:) Ancak Norton ghostta önerilen eylem dos ortamı. İşletim sistemim XP Pro.Ben programı yükledim ancak f8' e bastığımda Dos komut isteminden başka herşey var ekranda, güvenli açılış, sistem kurtarma falan. XP' nin içinden komut istemi yaptığımda ise norton ghost çalışmadı. Acaba herhangi bir açılış disketiyle dos ortamına girsem öyle yapabilirmiyim. Şimdiden saolun
-
hakany bunu yazdı:
deli zikti beni...
dört keredir ayrı konularda sen aynı seyı yazıyon annamadım yanı.delı nıye zıkıyor senı.bi de deli kim
kim sikiyor lan bu elemanı...???
dört konuda da aynı seyı yazıyon sonunda uc nokta bıle aynı ve alakasız konular...
Toplam Hit: 1792 Toplam Mesaj: 6