Nec Cdwriter Hak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Erkek
    Arkadaslar yeni bir cd writer aldım. Lg alacaktım ama arasında 7 dolar fark var diye tercihim Necoldu. Ancak ozelliklerini bilemiyorum. - ya da + yazdırma nedir? Birde renegadelien arkadas saolsun ghostu anlatmıs. Bu img dosyasını nasıl  cdye aktarırız. Aktardıktan sonra nasıl tekrar calıstırabiliriz. Cevap yerine linklerini vermenizde yeterli ama inanın ben bulamadım. Kullandıgım program nero. (Bu arada onuda kullanmasını bilemiyorum:)) Sadece link vermenizde yeterli arkadaşlar. Yardımcı olan arkadaşlar için sonsuz teşekkürler

Hayatta iki şey sonsuzdur. Bİrincisi evren ikincisi insanların aptallığı. Ancak birincisinden o kadar emin değilim. <br> <br> A.Aynştayn <br>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

NEC 3540A DVD RW kullanıyorum gayet memnunum

-  ,  +  cd  nin  dönüş  yönüdür  sağa  sola yani       şuan önemli değil  RW  ların  ilk  çıktığı zaman lar  önemliydi bu

nero kullanıyorsun madem  img. dosyalarını yazdırmak için üzerinde çift tıklaman geneltde yeterli  olacaktır.

Sonrada bi kaç işlem tamam...  (Yada nero yu çalıştır   kopyala  yedekleden    , Kalıbı diske yazdır ı seç  oradanda

img. seç....

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    dai zaten ghostta image alırken nereye almak istediğini soruyor sen oradan cdrw yi seçeksin...ancak işletim sistemine office diğer programlar falan müzik oyun yükleyip doldurduysan cd ye sığmaz haberin olsun keşke dvdrw alsaydın 10-15 dolar fark var :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hakany
    hakany's avatar
    Erkek

deli zikti beni...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vertigoneto
    vertigoneto's avatar
    Erkek
    Sakaleyn ve wolf arkadaslar saolun. Bu arada yazıcımı eksik yazmısım. Dvd writer olur kendileri ayrıca:) Ancak Norton ghostta önerilen eylem dos ortamı. İşletim sistemim XP Pro.Ben programı yükledim ancak f8' e bastığımda Dos komut isteminden başka herşey var ekranda, güvenli açılış, sistem kurtarma falan. XP' nin içinden komut istemi yaptığımda ise norton ghost çalışmadı. Acaba herhangi bir açılış disketiyle dos ortamına girsem öyle yapabilirmiyim. Şimdiden saolun

Hayatta iki şey sonsuzdur. Bİrincisi evren ikincisi insanların aptallığı. Ancak birincisinden o kadar emin değilim. <br> <br> A.Aynştayn <br>
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hakany bunu yazdı:

deli zikti beni...

dört keredir ayrı konularda sen aynı seyı yazıyon annamadım yanı.delı nıye zıkıyor senı.

bi de deli kim

kim sikiyor lan bu elemanı...???

dört konuda da aynı seyı yazıyon sonunda uc nokta bıle aynı ve alakasız konular...

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
Toplam Hit: 1792 Toplam Mesaj: 6