Necrophagist Full Discography
-

D O W N L O A D
1995 - Necrophagist (demo)
1999 - Onset Of Putrefaction
2004 - EpitaphTeknik Death Metal in allahı sayılan muhammed suiçmez grubunun full discographysi. Muhammed abimiz has trabzon/sürmene asıllı olup saf türk karadeniz insanıdır. Ama kendisi ve ailesi alman göçmenidir almanyada büyümüştür. Metal dinleyen, dinlemeyen herkesi emoları bile allahsal kategoride çaldığı gitarla kendisine çekmiştir. Gitar çalarken parmaklarını takip edemezsiniz. Şarkı temaları, Ceset, Tümör, Boktan olaylar pislik/gore dir. Kendisine burdan selam yolluyoruz albümlerini wareze koyduk kusura bakma be abi!
-
adam türk ama albümlerin türkiyeyle müyapla, şüyapla alakası yoktur. almanya bandrollü
-
Eyvallah yiğenim
-
bir dinleyelim şahsi fikrim death metali iskandinavlara bırakmak ama bakalım
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
helal olsun adama taktir ettim , dinliyorum şu anda death metal açısından çok iyi albüm
-----------------------------iyimi ulan iyimi :|
o sololar beni ağlatıyor depresyona sokuyor mk :|
-
Bu ALLAH olayı beni biraz şaşırttı çok fazla abartmışın iyi degil kusura bakma ama birçoğumuzun saygı duydugu değerleri böyle şeylerle kıyaslaman hoş degil. Ne bileyim kral de süper de müthiş de ama yok allahı şöyle emo allahı falan hoş degil
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Bu ALLAH olayı beni biraz şaşırttı çok fazla abartmışın iyi degil kusura bakma ama birçoğumuzun saygı duydugu değerleri böyle şeylerle kıyaslaman hoş degil. Ne bileyim kral de süper de müthiş de ama yok allahı şöyle emo allahı falan hoş degil
-----------------------------hocam bazı şeyleride daha fazla abartmamak lazım bu senin düşüncene bağlı.
he ben bu kelimeleri adamın yeteneğini büyükmek için kullandım, önemli olan niyet.
-
ulen teee m.ö. bi tarihte not defterime yazmıştım albümünü dinliyim diye aha şimdi gözümün önünde indiriyim bari :F
-
1999
2004
1995
bu sıraya göre gidin. zaten bi albümden tamamiyle sıkılmanız 6 ayınızı alır :F
-
helal olsun adama taktir ettim , dinliyorum şu anda death metal açısından çok iyi albüm