Neden ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaBBiT
    RaBBiT's avatar
    Dişi

selam arkadaşlaar!!! Size bişi sorucam. İnsanlar neden normalde sakindir de trafik de canawar kesilirlerrrr???!!!! Yani bu arabalarda bişi war sanki insanlara öfke yağıyo... Annemden duymadığım şeyleri trafikteyken duyuyorum.. Allahım ne bu yaaaa!!! Trafik diil laf yarışı sankiii!!!!

Bunun sebebini çözebilen bi allahın kulu warsa cwap wersinnnn!!!! 

It was a lie when they smile and said you won"t feel a thing!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    üzerinde yogunlastigin her ne olursa olsun zihnini onun disinda bisi mesgul ederse sinirlenirsin konsantren bozuldugu icin. arabayla pek ilgisi yok psikolojik bisi.

bir imzam bile yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sen bu trafikte araba sürmemişsin anlaşılan...

Yıllardır trafiğe her çıkışımda, özellikle de direksiyondayken kafayı yiyorum... İnsanların yaptığı terbiyesizlikler, acelem varken yaşanan trafik sıkışıklıkları ve o anda ortaya çıkması muhtemel onlarca sorun, sinirlenmem için yeterli bir sebep oluveriyor aniden...

Araba sürmeye başlayınca anlayacaksın, emin ol...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLegaLL
    iLLegaLL's avatar
    Erkek
    Abi ben istanbul a araba ile gitmeye tövbeliyim , atlıyom babalar gibi otobüse :D ne zaman gitsem bi tarafıma bişiler giriyor kaza yapıyom a.q.

~~~Knowledge is power and not free~~~
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    bn henuz surmuyorum ama babamın manyaq bir kufur haznesi olduğunu ilk direksiyon başında öğrenmiştim :) Ben bile deli oluyorum yan koltukta. Berbat bi trafik..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    rabbit sen hiç trafiğe cıkmamışsın anlaşılan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

ben bide şeyi anlamıyorum trafik sıkışmı adam kornaya basıyor sanki o kornaya basınca trafik açılıcak

sinirlerim bozuluyor a.q bi an trafik canavarı kesilip yolda çarpışan oto oynayasım gelio ama hadi sade bizim arabanın maliyeti olsa neyse diğer arabalarda var diip bi sigara yakıyorum...

ben böle konulara mesaj yazmazdım noldu banaya ben gidip bi sigara içiyim....

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
Toplam Hit: 1174 Toplam Mesaj: 7