Neden ???
-
selam arkadaşlaar!!! Size bişi sorucam. İnsanlar neden normalde sakindir de trafik de canawar kesilirlerrrr???!!!! Yani bu arabalarda bişi war sanki insanlara öfke yağıyo... Annemden duymadığım şeyleri trafikteyken duyuyorum.. Allahım ne bu yaaaa!!! Trafik diil laf yarışı sankiii!!!!
Bunun sebebini çözebilen bi allahın kulu warsa cwap wersinnnn!!!!
-
üzerinde yogunlastigin her ne olursa olsun zihnini onun disinda bisi mesgul ederse sinirlenirsin konsantren bozuldugu icin. arabayla pek ilgisi yok psikolojik bisi.
-
Sen bu trafikte araba sürmemişsin anlaşılan...
Yıllardır trafiğe her çıkışımda, özellikle de direksiyondayken kafayı yiyorum... İnsanların yaptığı terbiyesizlikler, acelem varken yaşanan trafik sıkışıklıkları ve o anda ortaya çıkması muhtemel onlarca sorun, sinirlenmem için yeterli bir sebep oluveriyor aniden...
Araba sürmeye başlayınca anlayacaksın, emin ol...
-
Abi ben istanbul a araba ile gitmeye tövbeliyim , atlıyom babalar gibi otobüse :D ne zaman gitsem bi tarafıma bişiler giriyor kaza yapıyom a.q.
-
bn henuz surmuyorum ama babamın manyaq bir kufur haznesi olduğunu ilk direksiyon başında öğrenmiştim :) Ben bile deli oluyorum yan koltukta. Berbat bi trafik..
-
rabbit sen hiç trafiğe cıkmamışsın anlaşılan
-
ben bide şeyi anlamıyorum trafik sıkışmı adam kornaya basıyor sanki o kornaya basınca trafik açılıcak
sinirlerim bozuluyor a.q bi an trafik canavarı kesilip yolda çarpışan oto oynayasım gelio ama hadi sade bizim arabanın maliyeti olsa neyse diğer arabalarda var diip bi sigara yakıyorum...
ben böle konulara mesaj yazmazdım noldu banaya ben gidip bi sigara içiyim....