Neden???
-
hani bir sen vardın içimde!! hani bir sen vardın ya bana, seni seviyorum diyordun.Seviyormuydun peki ? Peki nasıl olduda inandım sana ,senin bana sevgine senin beni sevdiğine ve senin yalanlarına..
Nasıl Seviyordun sen ? Bumuydu peki senin sevgin? Sevdirip kaçmakmıydı? Seviyordun neden gittin?Sevmek ,sevdiğini yüz üstü bırakmakmıydı? bunları söyle bana..Peki sevmıyordun neden bana yalan söyledin.?
tanrım bana neden böyle bir ceza verdi ki bunuda anlamadım..bu soruda sana tanrım..Bana yalanlarla yüklü insanları bağışladın peki neden yalan sevgilerle donattın ? Peki niye bendim..
Sahte İnsanlar sahte sevgiler sahte gülücükler..neden peki..neden..Bu ilk konuydu..ilk yazdıgım yazıydı..
http://www1.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=80836
Bu 2 oldu..işallah beyenirsiniz :)
-
biraz daha uzun yazsan harbi güzel olacak buda iyi yani fena değil geliştirilebilir :)
-
kendi içinde çelişmişsin :W
şaka bir yana :W aynı soruları bende sormak istiyore :W içime ışık tutmuşsun resmen :| keşke biraz daha uzun yazsaydın
-
aga bende böle kendi capımda yazılar şiirler yazıyom
birine itham ediyom
tbt de yayınlamak istiyom ama sanki sadece ona yazmısım sadece onun okumasını istiyomusum gibi bi his durduruyo beni
kıyamıyom yayınlamaya paylasmaya neyse tam anlatamadım derdimi :):)anlıyonuzmu beni belki sizede olmustur zamanında
ne biçim herifim ben amk -
Hocam ellerine sağlık ama biraz hızlı oldu her şey. Sürekli soru sordun ve biraz karışık oldu diye düşünüyorum.
Hem cebitteki o hayhat dolu insana bunlar yakışmyor :D
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ellerine sağlık ama biraz hızlı oldu her şey. Sürekli soru sordun ve biraz karışık oldu diye düşünüyorum.
Hem cebitteki o hayhat dolu insana bunlar yakışmyor :D
-----------------------------
gülmemmi lazım yani :) ben o insanım halen sadece içimdeki beni tanımıyorum :) -
lan yeter aşk konuları göstermeyin bana 3-5gündür hassasım gidip kıza açılacam :)
ayrıca güzel lan bencır devam et senide kaybettik zaten :D