NEDEN BUKADAR BASITLEŞİRİZ

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_legend
    the_legend's avatar
    Erkek
    Sanal alem oldugunu bildigimize ragmen  neden bukadar besitleşirsiniz  a.q yok ben yapmıyorum diyen yalan atıyor bi kızlar konuşmak için neler yaparsınız cam açtırmak için ölüp ölüp dirilirsiniz dışarı çıkta gercek hayata bakın  cetteki cabayı gerçek hayattakı kıza sarf etseniz bereber olursunuz elini bile tutarsınız  a.q şu alemdede kızlara bukadar yuz verdiniz yaa

LeGeNd
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Sonuna kadar haklısın.

Lan MSN indirdim geçen kız adı vardı nickte. Normalde yapmam ama online oldum adamın biri geldi,

Tanımıyomuş MSN sahibini.

Açık açık defol git dedim adam "olmaz" diyo. Sil dedim "olmaz" diyo. Neden dedi "SENİ BIRAKAMAM"

Böyle de abaza olmuşuz aga ya.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    walla ya, ayıptr sölemesi ben hiç öle tanımadığım bir kızla chat yapmadım ve yapmam=) çok saçma ya tanımadığın birisiyle öle atıp tutoyon, kız gerçekte koca bir baloncuk yani, offline oldu bir daha gelmedi bitti olay=D olur mu öle sey ya...

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeAdPaN
    DeAdPaN's avatar
    Erkek

:=))

karsisinda patates gibi bi hatun mu var yoksa bi gay mi var bilmeden hatun oldugunu dusunerek bile her turlu yavsakligi gosteren insanlar yuzunden nette en mal hatunun bile gotu havalarda. acayip artistler. hepsi de bu tur insanlarin yuzunden.

alayinin ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falca
    falca's avatar
    Erkek

beyler kızı asagılayın dalga gecın.cırkın oldugunu soyleyın.bu gercekte de sanal alemde de gercerlı.kız elınızde.

Was here...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    valla yav     bende yapıyom bazen oyle sonra kendi kendime dusunuyomda bazen acaib basitlesiyoz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    falca bunu yazdı:

beyler kızı asagılayın dalga gecın.cırkın oldugunu soyleyın.bu gercekte de sanal alemde de gercerlı.kız elınızde.

BaBa sen son noktayı koymuşsun, uzatmaya gerek yoq, hem şunu da unutmayalım>> Siz am istiyonuzda onlar ya.r.k istemiyo mu¿ Siz am delisisinizde onlar y.r.ak delisi deil mi¿ BaBaCaNLaR bilimsel olarak bile kızlar erkeklere oranla daha çokk istekli olur ve erkeklere oranla daha çokk masturbasyon yaparlar ama gel-gör ki erkekler yüz verdikçe işte böle götleri gökyüzüne kadar kalkıyo... bu konunun açılması erkeklik adına hayırlı olur inşallah                                                                 SaYGıLaR mina kyimm...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_legend
    the_legend's avatar
    Erkek
    lan konu am yada yark deyil  araştırmaların sonucunda türkiyede bir erkege 4 kız düşüyor bunu ben söylemiyom gazeteleri okuyun gerçek hayatta kız bukadar tirip yapamaz ben 6 yıl oldu MsN adresi kullanıyom lan ozaman böyle deyildi şu bebeler bu kızlara bu yüzü verdiya ta onların amına kuyayım

LeGeNd
Toplam Hit: 2010 Toplam Mesaj: 8