Neden Gözler ?
-
Bir insana karşı samimiyet duygusu önce gözlerde başlar.
Karşıdaki insanın gözleri, bakışları bize güven verir, huzur verir, mutluluk verir. Kimi zaman birisini severiz hep gözlerinin, bakışlarının esiri oluruz. Kimi zaman bakışlarda anlamlar ararız. gözlerinin içi gülüyorsa seviyor, put gibi ruhsuz bakıyorsa bize kızmış felan deriz.
Hani derler ya gözler kalbin aynasıdır. Bakışarak birbirini seveni mi dersiniz, bakışarak birbirine dikleneni mi dersiniz, gözleriyle adamı yiyeni mi dersiniz...
İyi de ne var bu gözlerde ? Ğözler nasıl insan ruhuna hitap eder ? Gözlerin özelliği nedir ? Gözlerin sırrı nedir beyler ? -
cevabı kendin vermişsin zaten :)
-
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi :))
bitiş böyle olmuş :D
-
ray-ban bu teoriyi çürütür bence
-
hocam git yat yahu
-
karşımdaki kişi konuşurken gözlerine bakmıyorum artık... yalan dolan hayatlar, 5-10 tlye dostunu düşmanını, hayatını, kişiliğini satıp adileceşebilecek insanlar olduğu müddetçe duvara bakarak konuşmak tercihimdir.
hayatta çektiğim acılar yaşadığım iyi, kötü anılar, tecrübeler sonucunda bu özelliği taşımaya hak kazandım.
(resmen adamın beynini okuyorum.) -
gözler en çok kullandığımız organımızdır. farkında olmadan buradan karakterimizi açıklamamız ve başkalarını anlamamız kaçınılmaz diye düşünüyorum.
-
hele hele kızıl veya esmer olup üstüne mavi veya yeşil gözlü olursa !!!
Yıllardır esmerleri çok severim, sarışından hoşlanmıyorum.Önceden renkli göz takıntım yoktu.Fakat bir renkli gözlü kızla çıktım, sonrasında işler değişti :)
Renkli göz takıntım oldu abi..
--
Sihrleri var ya, büyüleri var.Baktığımda etkileniyorum bitti.Dizlerimin bağı çözülüyor vallahi.