folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Neden Hem Programcı Hem Tasarımcı Aranır?

Neden Hem Programcı Hem Tasarımcı Aranır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

okuldan eski bir arkadasımla konusurken bundan dert yandı.. Bi nebzede onun yerine yazıyorum..kendi  sade tasarımcı olmakla beraber  pek  ii programlama  bilgisine sahip değil ... cogu işi  bundan dolayı kacırdıgından dert yanıyormus?....Görüşleriniz....

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    bir insanın kendi yaptığı programa kendisi tasarım yapması tabiki daha kaliteli bir ürünün ortaya çıkmasına neden olacaktır da ondan bence.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    Doğrudur. Bizde tasarım önplanda değil. Çünkü bilgisayar kültürümüz daha o aşamaya gelmedi... Mesela bizda blog yapmak önemli ama tasarımı boktan olsada olur diye düşünüyor çoğu kişi önemli olan sıradan bi blogu gerçekten iyi denilcek seviyeye getiren olan şey tasarım. Tasarım olmadan aşağıdaki gibi bi site yapamazsın... Dandik şirket siteleri yaparsın. Bizde talepte yok alan memnun satan memnun... http://www.capitalcomm.com.my/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    iş yeri sahipleri iki kişi ayrı alırsa daha fazla maaş ödeyeceğinden ikisini bi kişide toplayıp kara geçme planlarından dolayıdır..

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Türkiye'de profesyonel eleman değil.Amele arıyorlar. -Ne iş olsa yaparım abi-

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    2 iş için ayı ayrı eleman tutmamak için. Ben bilgi işlem, yazılım, grafik, web tasarım hepsini birden yapıyordum.

.
Toplam Hit: 2302 Toplam Mesaj: 6