Neden Hem Programcı Hem Tasarımcı Aranır?
-
okuldan eski bir arkadasımla konusurken bundan dert yandı.. Bi nebzede onun yerine yazıyorum..kendi sade tasarımcı olmakla beraber pek ii programlama bilgisine sahip değil ... cogu işi bundan dolayı kacırdıgından dert yanıyormus?....Görüşleriniz....
-
bir insanın kendi yaptığı programa kendisi tasarım yapması tabiki daha kaliteli bir ürünün ortaya çıkmasına neden olacaktır da ondan bence.
-
Doğrudur. Bizde tasarım önplanda değil. Çünkü bilgisayar kültürümüz daha o aşamaya gelmedi... Mesela bizda blog yapmak önemli ama tasarımı boktan olsada olur diye düşünüyor çoğu kişi önemli olan sıradan bi blogu gerçekten iyi denilcek seviyeye getiren olan şey tasarım. Tasarım olmadan aşağıdaki gibi bi site yapamazsın... Dandik şirket siteleri yaparsın. Bizde talepte yok alan memnun satan memnun... http://www.capitalcomm.com.my/
-
iş yeri sahipleri iki kişi ayrı alırsa daha fazla maaş ödeyeceğinden ikisini bi kişide toplayıp kara geçme planlarından dolayıdır..
-
Türkiye'de profesyonel eleman değil.Amele arıyorlar. -Ne iş olsa yaparım abi-
-
2 iş için ayı ayrı eleman tutmamak için. Ben bilgi işlem, yazılım, grafik, web tasarım hepsini birden yapıyordum.
Toplam Hit: 2302 Toplam Mesaj: 6