Neden Korsan Bu Kadar Tercih Edilme Sebebi Nedir İşte Size İnce Bir Hesap Buyrun
-
cok güzel anlatmış eleman indirdim okuyunca kendime yine hak verdim sizinle paylaşmak istedim bir kac sayfasını koydum indirmek isteyen arkadaşlar burdan indirebilir kendi uploadımdır
kaynak: http://yahoyt.com/

indirme link : http://rapidshare.com/files/355814015/korsan.rar
-
http://www.facebook.com/sulugozsakiz#!/video/video.php?v=331499199557&ref=mf
üye olmadan izleniyor güzel yapmış adam
-
bide köpek gibi para kazanan şarkıcılar, müyap'ın kıçını yalayıp korsan'a karşı deli gibi mücadele eder..kendilerine x5'lerle etilerde sürtmek az geliyor.vatandaşın sofrasındaki ekmeğide kapıp x5'ine ceylan derisi döşeme koyma telaşındalar.
açgözlülüğün bu kadarı...bill gates'ın kızıyla evlensem bile gene korsan alcam..
-
Gerçekten bana birşeyler katan veya uzun vadede birşeyler veren, emek verilmiş birşeyse orjinalini tercih ederim. Özellikle kitap konusunda orjinal olmasından yanayım. Kaliteli müzisyenlere de para kazandırmalıyız. Fakat gidip satın almak yerine artık indirmesi çok daha kolay. Bir nevi üşengeçlik meselesi. Filmler de aynı şekilde. Fakat oyunlara sakıp ağanın torunu olsam yine para vermem. Kendi adıma böyle. Emek harcamışlar vs doğrudur. Fakat içimden gelmiyor açıkçası.
Diğer konu asgari ücret ve yakınındaki maaşları alan insanlar oyun, müzik derdine mi düşmüş? Bütün gün çalışmaktan canları çıkıyor. Akşam eve gider gitmez uyuyorlar. Açlık tokluk derdinde bu insanlar. Korsana bile para vermezler. Böyle karşılaştırmalar saçma geliyor. Ülkemizde gelir oranı düşük doğrudur. Fakat asgari ücret alan adamın da umrunda değil böyle şeyler. -
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Gerçekten bana birşeyler katan veya uzun vadede birşeyler veren, emek verilmiş birşeyse orjinalini tercih ederim. Özellikle kitap konusunda orjinal olmasından yanayım. Kaliteli müzisyenlere de para kazandırmalıyız. Fakat gidip satın almak yerine artık indirmesi çok daha kolay. Bir nevi üşengeçlik meselesi. Filmler de aynı şekilde. Fakat oyunlara sakıp ağanın torunu olsam yine para vermem. Kendi adıma böyle. Emek harcamışlar vs doğrudur. Fakat içimden gelmiyor açıkçası.
Diğer konu asgari ücret ve yakınındaki maaşları alan insanlar oyun, müzik derdine mi düşmüş? Bütün gün çalışmaktan canları çıkıyor. Akşam eve gider gitmez uyuyorlar. Açlık tokluk derdinde bu insanlar. Korsana bile para vermezler. Böyle karşılaştırmalar saçma geliyor. Ülkemizde gelir oranı düşük doğrudur. Fakat asgari ücret alan adamın da umrunda değil böyle şeyler.
Niye hocam asgari ücret alan adam bitkimidir? Müzik dinlemezmi, film izlemezmi..
--
503 lirayı bırak 10000 lira bile alsam aylık zırnık koklatmam onlara. -
Mylitta bunu yazdı:
Niye hocam asgari ücret alan adam bitkimidir? Müzik dinlemezmi, film izlemezmi..
--
503 lirayı bırak 10000 lira bile alsam aylık zırnık koklatmam onlara.
Çok yüzeysel düşünüyorsunuz. 500 lira alan adam yemek yemeye zor para buluyor. Borç harç televizyon, radyo alsa ona yeter zaten. Gidip bilgisayar alıp, 49 liraya Adsl mi bağlatacak? Verdiği korsan cdleri nerde oynatacak? Korsan cdler bile 5 lira olmuş. O adama cebinden çıkan 1 lira bile çok önemli. Farkedersen onların bakış açısından yazıyorum. Öyle birşey yapar mı yapamaz mı tartışmıyoruz.