Neden Türkiye De 3G Konusunda Ayrımcılık Var?
-
arkadaşlar kıbrıs ta türkcell 3g yi aktif hale getirdi , kuzenim hemen aldı aylik 79 ytl ye modem de içinde sınırsız kullanıyor
ama türkiye de ihale haksızlık vs vs den iptal ediliyor yani şimdi devlet az para kazanıyor diye teknolojiye yüz mü çevirmek gerekiyor ?
yurt dışında nerdeyse avrupadaki tüm ülkeler geçti 3g ye ve ucuz şekilde kullanıyorlar , türkiye de hala gereksiz deniyor sebep ne ?
+ sizin yorumlarınızı bekliyorum , hep internetin benzinin ve benzer ihtiyaçların en pahalısını mı ödemek zorundayız ?
-
Aslında aylar önce geleibilirdi.
İhaleler yapıldı Avea ve Vodafone Turkcell'den müşteri almak amacıyla arkasında durdukları numara taşınabilirliğini istedikleri için ihaleye katılmadılar.
Turkcell ihaleyi aldı reklam kampanyalarına başladı ihale kurulu rekabetsizlikten dolayı ihaleyi iptal etti olaya bak.
Şimdi numara taşınabilirliği geldi hepsi katılacak ve büyük ihtimal bu sefer gerçekleşecek.
İşin ilginci numara taşınabilirliği olayında bile buna karşı olan Turkcell en iyi reklamı yapıyor.
Bakalım ihale ne zaman yapılacak...
-
Bütün gmsşirketleri telekom a bağlı telekom ihaleyi iptl ettirdi kendisi sabit hatta 3g yi sattı.. millet doyunca gsm lere izin verecektir :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Bütün gmsşirketleri telekom a bağlı telekom ihaleyi iptl ettirdi kendisi sabit hatta 3g yi sattı.. millet doyunca gsm lere izin verecektir :)
-----------------------------telekomun ki 3g mi ki yaw bilidğin adsl istiyor onun üzerinden sanırım.
-
arkadaşlar 3g internet in kalitesi hakkında bilgisi olan varmı?ben almayı düşünüyorum
(yeni konu acmim dedim)