Neden Unutamıyorum?
-
Aslında herşey çok heyecanlı ve güzeldi..
Geçen yıldı okulun son ayına da girmiştik artık.. Onunla aynı okul ve dersanede olmasak da ona karşı garip bir ilgim vardı. Onun da bana varmış tabi başta bilmiyordum. Arkadaşı bana her msnde "hadi gel sana ayarlayalım" gibsinden sözler söylerdi.. Biraz huylanmıştım "lan bu kız bana sardı mı" diye ama sonra "saçmalama olum öyle güzel bi kız senin gibi tipsize mi bakar? " demiştim...
Onunla buluşmak için fırsatlar kollardım hep gizli gizli dersanesine sızardım okuldan kaçar onun çıkış saatine yetişmek için şehrin bi ucundan öbür ucuna gitmeyi göze alırdım.
Ama bir bok olmadı okul bitti ve ben İzmir' e gittim. İçimden "Lan malsın olum sen güzelim kızı kaçırdın en azından sevmese bile söyleyebilirdin sevdiğini" diye kızıyordum kendime. Neyse İzmir' e gittim gülüp eğleniyodum sanki unutmuş gibiydim ama sonra arkadaşı bana mesaj attı.. hayatımın en iyi mesajıydı. " Begüm seni seviyor çıkma teklifi et " demişti... Son kalan kontörümle ona atabileceğim en güzel mesajı atmıştım. Ve son çıkıyorduk :))
Yaklaşık 3-4 ay çıktık ve nolduysa ondan sonra oldu. Ayrılmak istedi.. Aramızdaki konuşma aynen böyle:
-Ayrılmak zorundayız..
-Neden?
-Ailem seni öğrendi ve görüşmemizi istemiyor.
-Gizli sürdürsek?
-Olmaz bunu aileme yapamam.
Bende o anda "sen bilirsin ailen öncelikle saygı duyuyorum." dedim ve çekip gittim. Ama hep msnde konuştuk ve birbrimizi sevdiğimizi biliyorduk. Bu yıl artık aile engelide kalkmıştı arkadaşlarına sordum "hala seviyor mu" diye.. Arkadaşları bana "seni seviyor hala" dediler. Ama ben bir türlü cesareti mi bulamadım.. Hatta kendi bile "gel cıkma teklifi et" demişti. Tam cesaretimi toplamıştım ki "artık seni sevmiyorum" dedi. Halbuki "gel çıkma teklifi et." demesinden sadece 3 gün sonraydı.
Tokat gibi gelmişti bir an olduğum yerde dona kaldım ve içim yapım gereği nefret ve intikam duygusu dolmaya başladı. Vücuduma yayılan nefreti hissedebiliyordum ama sonra nasıl olduysa yerini üzünntü bıraktı. O günden sonra da onunla bir daha hiç konuşmadım ama bir türlü unutamıyorum resimlerine baktığımda ağlayasım geliyor " sanki bir melek" diyorum resimlere baktıkça..
Uzman veya tecrübeli olan arkadaşlar varsa ne yapmamı önerirler?
-
bugüne kadar buna benzer bissürü olay geldi başıma ve tecrübelerime güvenirim.
ve inan unutamamanın tek sebebi gerçekten istememen.
kendine karşı dürüst olabilirmisin? bi dene.bunu gerçekten istiyormusun?bunu gerçekten isteyip denedin mi ?
eğer gerçekten istersen unutabilirsin.
ama diyosan ki bu zor oluyor çok klasik bi yöntem.onu sana unutturabilicek daha güzel ve sana daha yakın olan birini bulman da olabilir.ama eğer
o kızı sadece eski sevgilini unutmak için kullanıcaksan sakın buna kalkışma ve onunla oynama.
dedğim gibi sadece iste. gönülden iste ve bunu kendine kabul ettir. facebooktan veya msnden sil.iyi bi yöntemdir.
onu görmemeye çalış.eskiler ne demiş gözden uzak olan gönüldende ırak olur.
saygılar.
-
saol hocam :)
-
Nefrette aşk kadar güçlü bir duygudur.
Nefret ettikçe düşünürsün, düşündükçe canın acır unutamazsın.
Zaman zaman sevidğini zaman zaman nefret ettiğini düşünürsün aslında hissettiğin tam ikisinin ortasıdır.
Unutamayacaksın sonuç olarak çünkü hissettiklerin aşkında nefretinde doruk noktası
en güçlü iki duygunun birleşimi.
Seni rahatlatacak iki formül :)
1-seni soğutacak bir intikam
2-sana geri dönmesi..
-
http://www.youtube.com/watch?v=RYUrCoLpMMc diyor Sertab Erener.. Zaman basıcakmışsın kanayan yarana..
-
Japonya pearl harbor saldırmışş.Adacıklarda savaş yapıyorlar filan..Bende bir yandan 35mm kameramla The pacific i çekiyorum..Canlı olrak..Sonra iş bitiyor evime gidiyorum internetten ilgilenidğim bir kızla yazışıyorum..Herneyse..
Ben buna bişe demedim....Kız dedikii seni seviyorum ama..Aramızda mesafe var..
-Hasikktr be.. Dedim.. sorun olmaz ben gider gelirim..
-Yok filan derken..Ben baya üzüldüm..
-sonra istanbula geldim üni için..
-hala aklımda o varken..Pat ist'den bir tane buldum..Hala onunlayım..(2.5 oldu galiba)
Kısaca Başka birini bulana akdar..Tek olmanın acısı sana koyucak..Ne kadar üzülme desemde üzülceksin..
Ama sonra başka biri gelince karşına..AAA LAN SALAK BEN NİE O AKDAR KASMIŞIM KENDİMİ..NE gerek varmış diyeceksin..
Bu konuda garanti verebilirim..
gerçek bir tavsiye istersen..Ciddi ilşkilere gençliğini tam olrak yaşadığından emin oldukdan sonra gir.. (anlamıssndır umarım..bayaa bi yaşa gençliğini :D ) -
http://www.youtube.com/watch?v=47HjZFKp70Q off ulen off....(=