folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nedim Yüksel"İ Tanıyan Varmı?

Nedim Yüksel"İ Tanıyan Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar kim bu adam?Eminim mürid'lerden çoğu tanımıyordur...işte bakın kim bu kişi..

hemen söyliyeyim...kendisi Zonguldaklı...ve avukat..peki neden vurgulayarak söylüyorum?Çünkü bu değerli şahıs Peygamberimize yönelik yapılan karikatürlerin sorumlularına dava açan ve davası hala görülen TEK KİŞİ...

AİHM, çirkin karikatür için Zonguldaklı Avukat Nedim Yüksel'den tanık istedi 
    Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Hz. Muhammed karikatürleri nedeniyle Danimarka aleyhine dava açan Zonguldaklı avukat Hüsnü Nedim Yüksel'den tanık istedi.

Zonguldak'ın Kozlu beldesinde avukatlık yapan Hüsnü Nedim Yüksel, Danimarka'da yayınlanan Hz.Muhammed'i rencide edici karikatürler üzerine Danimarka hükümetine 10 milyon Euro'luk dava açmak için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvurmuştu. Başvuruyu görüşen mahkeme, dava başvurusunun tamamlanması için tanık gösterilmesi ve eksik belgelerin tamamlanmasını istedi. Yüksel de, Eski Polonya Cumhuriyeti Başbakanı Kazimierz Marcinkiewicz, Birleşmişler Milletler eski Genel Sekreteri Kofi Annan, Avusturya Dışişleri Bakanı Ursula Plassnik ve İngiltere Adalet Bakanı Jack Straw'ı tanık olarak gösterdi.

Avukat Yüksel, Danimarka'daki Jyllands-Posten adlı gazetede 30 Eylül 2005 günü yayınlanan ve Hz.Muhammed'i terörist gösteren karikatürlerin ardından çok sayıda olayda 200 civarında kişinin ölmesinin ardından Danimarka hükümeti aleyhine 10 milyon Euro'luk dava açmak için başvurduğunu belirtti.

Danimarka Başbakanı Rasmussen'in, "Danimarka'nın demokratik ülke olduğunu, karikatürlerin de ifade özgürlüğü çerçevesinde yayımlandığını" ifade ettiğini hatırlatan Yüksel, "Oysa dine hakaret, peygambere küfrün fikir ve düşünce özgürlüğü olmadığı hususunda AİHM'nin emsal olabilecek kararları var. Benzer içtihat niteliğindeki kararlar varken karikatürlerin ifade özgürlüğü kapsamında olduğunu söylemek tahrikçiliktir. Danimarka Başbakanı ve hükümeti, ülkelerinde yayınlanan ve bir peygambere ve onun getirdiği dine hakaret içeren karikatürler dolayısıyla AİHM'de yargılanacaktır. Mahkemenin, ülkeyi mahkum etmesi de zihniyetin yanlışlığını ortaya koyacaktır." diye konuştu

ŞİMDİ NEDİM YÜKSELİ NEDENMİ ANLATIYORUM;

Çünkü kendisi karikatür krizini çözmeye kararlı ve ben kendisini yakinen tanıyorum sadece desteğe ihtiyacı var...

kendisi İstanbul 2.bölge den bağımsız milletvekili adayı ve ben kendisinin broşürlerini dagıtıyorum kendisini yakından tanıma fırsatım oldu ve bana amacına ulaşmak için herşeyi yapacağını ve peygamberimize yapılan bu hakaretin sorumlularından tazmin edecegi parayı karikatürlere karşı olan ayaklnmalarda ölen insanların ailesine dağıtacağını söyledi...

BEN ŞAHSEN OYUMU KENDİSİNE ATACAĞIM ÇÜNKÜ AİHM O MECLİSE GİRDİĞİNDE KÖŞEYE SIKIŞACAKTIR...SİZDE DÜŞÜNÜN DERİM...

SELAMETLE ARKADAŞLAR...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist69
    pesimist69's avatar
    Erkek
    Geleceğin siyasetcisi olduğun belli

Bir Klübü Büyük Yapan Taraftarlarıdır; GFB-KFY-CK-UNIFEB
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Yaşım 18 olsa bide istanbullu olsam verirdim:|

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    bir oyumuz var onuda herkeze veriyoz nasıl iş anlamadım :+

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmedmurad
    ahmedmurad's avatar
    Erkek
    hocam 3. bölgedeyiz kusura bakma
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ahmedmurad bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam 3. bölgedeyiz kusura bakma
    -----------------------------
    hacı ben yanlış anlaşıldım sanırım :D ben oy toplamıyorum aga :D sadece dikkatinizi çekmek istedim o şarkıcı bu oyuncu siyasete atılıyor...bi yanda da böyle önemli işler için meclise girmek isteyen insanlar var sadece göstermek istedim...oy toplamıyorum a.q :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberJihad
    CyberJihad's avatar
    Erkek

hmm...Takdireşayan..

Bana kefendir yatak,sana tabuttur havuz//Sen kıvrıl ben gideyim son Peygamber kılavuz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Edit: 

saol tanımı$ olduk :D

Toplam Hit: 1223 Toplam Mesaj: 8