folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nedir "" Hayat "" Bana Göre..

Nedir "" Hayat "" Bana Göre..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    Herkezin bir hayat anlayışı var ya aklıma geldi saat gece 3:15 yazayım dedim..

Hayat : Boş bi tual gibi geliyor bana .. Ne çizersen onu görürsün..
    Büyük ressamların büyük imkanları olabilir.Onlardan güzel bir resim çıkabilir, ve beklenilebilir..Güzel fırçalar numaralanmış boyalar yağlı boyalar paletler güzel 1 tatilde sağ kolun altında soguk cola solunda canı sıkılınca okudugu kitabı olabilir..Çok güzel resim beklenilebilir? İmkanları dahilinde yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışır..

Ya elinde imkanı olmayan, fırçasını tek boyalarını az kullanan, veya kara kalem yapıp şahaserler yaratan ressamlar..?
    Beklenmeyenleri yapanlar..İmkanlar dahilinde yaratıcı istek ve arzu ile başarabilen ressamlar..

Newton'un aklına kim soktu Ampul fikrini?

Konuyu toparlamıyorum böle 2 örnek yeterli ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    Anlatılan o ressamdaki imkanlar sende de var :)
    Bak ressamın cizmesi gerektiği resmi kendin hayal ediyor ve tek tek ortaya döküyorsun..
    Yetinmeyi bilirsen kara kalemle de bunları gerçekleştirebilirsin (kendince) ilerisini istemek doyumsuzluk olur, yetinmeyi bilmemek olur..
    Elindekilerin değerini bilirsen onda gayet iyi zevk alabilirsin..
    Yeter ki değerini bil...
    Bu sende kalan sadece canın bile olsa...

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaZaR
    YaZaR's avatar
    Erkek
    hayat o resımlerden ıbaret degıl yada hayal gucunden ve son olarak her zaman dusunduklerını uygulayamıyorsunn buda bir gerçek..... sonra da bunalım takılırsın işte

küçükken çikolata için agladım ... büyüdüm senin için aglıyorum .....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kedmesh
    kedmesh's avatar
    Erkek
    herkes dunyaya eşit bir şekilde gelir kimisi zengin olur parasını karıyla kızla yer, fakir olan parasızlıkla sınav olur ozurlu olanı ozruyle, kusuru olmayan ise kıymetini bilmeden haline şükretmeden yaşar.

(ampulu edison buldu)

Eğer bir örs isen sessiz dur, yok eğer çekiç isen sıkı vur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek
    İstem dışı doğduun andan itibaren başlayan bi olay bu hayat denilen şey.. kimi zaman sen bitarafa cekersin ona sen yön verirsin kimi zaman tıpkı bir köle gibi seni nereye cekiorsa o tarafa yönelirsin.. bu yüzdendirki ressamda sensin hayatın akışını tual'e dökücek kişide sensin.zaman gelir boyalar karışabilir,yanlış cizimler cıkar ortaya nasılki bunu resim üzerinde değiştirme imkanın varsa oda senin becerine kalıor yine.. Cizdiin yolda dvm eder gün gelir resim bittiğinde tual'e baktığında ne kadar becerikli veya beceriksiz olduğunu anlarsın.AMa resmi cizmişsindir birkere tekrar yapmak için zaman verilmeyebilir ;) Bu senin dediğin gibi pahalı boya yada kara kalem farketmes.En iyi resim cizecek kişi senin ellerindeki beceridir. ;)

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
Toplam Hit: 1133 Toplam Mesaj: 5