Nedir Bu?
-
tahribat milleti.Bu akşam saat 19:30 gibi telefonumu açtım ve telefonuma açtığım gibi aynı anda 2 msj geldi 05424040000 dan.Bu mesajta 'knight online çekişine katılmak isterseniz ıd ve şifrenizi bu numaraya yollayınız Kngiht online world' yazıyodu.2 msj da 'wm... adlı kullancıdan bir msj aldınız bunu engellemek isterseniz bu numaraya msj atını yazıyodu telefonu arıyorum sürekli sinyal sesi geliyor nedir bu arkadaşlar yardım biliyorum fake msj ama nasıl bir belamdıır bu siteye üye olurken nomuda vermedim yardım edin lütfen
-
Eğer o oyunun hastasıysan arkadaşların dalga geçmiştir.O id isminide programla yapmışlardır
-
ya bu işlerde o kadar uzman arkadaş yok ama bak numaramı nerdne buldular bu işlerden anlayan arkadaşa telfon ettim yarın konuşuruz falan dedi o da yollamadı çünkü biliyom
-
Herkese geldi diyeceğim ama bana gelmedi.Numaranıda bir yere yazmadıysan kesin biriyapmıştır.Biraz mantıklı düşün.Nasıl bulsunlar
-
clickatell... ulen bende millete atıorm kimse yemior a.q
-
bi ara banadada dadandı o numara ama ben knight falan oynamıorum " aşkım snei bekledim neden gelmedin " " bu numaradan mesaj almamak için bimlemle yazın yollayın " " bana bak ben orospu deilim sen beni tanımıorsun kime sataştığınıda bilmiorsun" gibi bi tomar mesaj geliodu bende hepsini siliodum:D
-
arkadaşlar araştırdım ve buldum telsimini gizli no msj servisis ayrıntılı bilgi için
http://www.telsim.com.tr/servisler/mesajservisleri/cepmesajgizli.php
Toplam Hit: 2214 Toplam Mesaj: 7