Nedir Bu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twin
    twin's avatar
    Erkek
    tahribat milleti.Bu akşam saat 19:30 gibi telefonumu açtım ve telefonuma açtığım gibi aynı anda 2 msj geldi 05424040000 dan.Bu mesajta 'knight online çekişine katılmak isterseniz ıd ve şifrenizi bu numaraya yollayınız Kngiht online world'  yazıyodu.2 msj da 'wm... adlı kullancıdan bir msj aldınız bunu engellemek isterseniz bu numaraya msj atını yazıyodu telefonu arıyorum sürekli sinyal sesi geliyor nedir bu arkadaşlar  yardım biliyorum fake msj ama nasıl bir belamdıır bu siteye üye olurken nomuda vermedim yardım edin lütfen

x
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Eğer o oyunun hastasıysan arkadaşların dalga geçmiştir.O id isminide programla yapmışlardır

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twin
    twin's avatar
    Erkek

ya bu işlerde o kadar uzman arkadaş yok ama bak numaramı nerdne buldular bu işlerden anlayan arkadaşa telfon ettim yarın konuşuruz falan dedi o da yollamadı çünkü biliyom

x
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Herkese geldi diyeceğim ama bana gelmedi.Numaranıda bir yere yazmadıysan kesin biriyapmıştır.Biraz mantıklı düşün.Nasıl bulsunlar

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    clickatell... ulen bende millete atıorm kimse yemior a.q

NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bi ara banadada dadandı o numara ama ben knight falan oynamıorum " aşkım snei bekledim neden gelmedin " " bu numaradan mesaj almamak için bimlemle yazın yollayın " " bana bak ben orospu deilim sen beni tanımıorsun kime sataştığınıda bilmiorsun"  gibi bi tomar mesaj geliodu bende hepsini siliodum:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twin
    twin's avatar
    Erkek

arkadaşlar araştırdım ve buldum telsimini gizli no msj servisis ayrıntılı bilgi için

http://www.telsim.com.tr/servisler/mesajservisleri/cepmesajgizli.php

x
Toplam Hit: 2214 Toplam Mesaj: 7