Nedir Bu Başıma Gelenler Ya Rabbim Önce Klavyem Sonra Telefonum
-
değerli müritler mirc te olanlar hatırlar dün akşam caanım kablosuz optik klavye setimin üzerine kahve döküldü (ama çalışıyo) şimdide yurt dışından gelen n91 im wardı daha 0 yeni oda amcam dediki normal bi fiş tak transistörleri kablonun ucunda takılan plakform da dedi ama dedimki ing 110 volt kullanmıyomu o itiraz etti sen yap dedi bende salak bile bile yaptım ucuna normal bi fiş taktım ama noldu paat kıvılcımlar ve 1,5 milyar puff uçtuu içinde hart disk var dedim en küçük voltaj dalgalanmasına duyarlıdır dedim ama naptım fişi taktım ayvayı yedi telefon şimdi açılmıyo ve ateş topu gibi sıcak pataryası ve kapağı açık bi şekilde bıraktım bir kısmında siyahlıklar var şarz girişleri komple eridi u üzüntümü sizinle paylaşmak istedim
-
"yaptım ucuna normal bi fiş taktım ama noldu paat kıvılcımlar ve 105 milyar puff uçtuu "
hacı iyi hos güzelde 105 milyar? bu fiatta mi telefon ..
gecmis olsun ..diyim ama abartmanın da bu kadarı olur yuh ..
Takma Kafana Boşver.. -
yok abi virgülden kaymış elim 1,5 milya o editliyom hemen
-
telefonu bi servise götür derim ben belki tamamen yanmamıştır 200 300 ytl ile yırtma ihtimalin var :)
-
yeminlemi ya öyleyse çok iyi olur ya baya sular serpilir içime
-
Bi' boy abdesti al derim.
-
götürmekte fayda var :) ben bu ilk zamanlar cıktığında bi 6600 almıştım tatilde havuza girmişim yanlışlıkla :) bi bakıma götürdüm kuruttuk falan hala kullanıyorum canavar gibi :P yani bazen donan bi canavar
-
cenebet değildim fişi takarken
-
ya bunun bataryasının kenarıda siyahlanmış ya çok kötüde kokuyo
-
bataryan aşırı woltaj sebebiyle yanmış olabilir
-
önce bir gusül al sonra servise götür :)
Toplam Hit: 1386 Toplam Mesaj: 11