folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Nedir Bu Gamyun.Net Teki Oplar Kendilerini İlah Mı Sanıyorlar

Nedir Bu Gamyun.Net Teki Oplar Kendilerini İlah Mı Sanıyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_see
    Dark_see's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar

ben sitenize yeni üyeyim çömezim yani sizin tabirinizle

neyse derdim şu gamyun.net e birkaç gündür takılıyorum ama saolsunlar bugün çileden çıkardılar beni boş yere banladılar beni siteye başka nickle girip nedenini sordugumda op olan o kişilerden biri ukala ukala konuştu tam bir deli etti beni

arkadaşlar bana bu siteyi çökertme konusunda yardımcı olurmusunuz ?

thanks ederim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_MoLLa
    Mc_MoLLa's avatar
    Erkek
    Bence tek kullanıcı adı yeterdi.. Tahirbatta 2 tane nickin olması elini kuvvetlendirmez, davanda haklıysan, elinden gelen bişeyler yapar olur biter.. Belki burda aradığını bulamazsan www.cyber-warrior.org bu siteye uye falan değilim. Burda da bana yamuk yapıldı, ama sen git, burda olanları anlat, Dine laf soylendiğini söyle, toplu bi saldırı yaparlar... :D Baya adam toplarsınızi sana da gösterirler :) Ama şunu bilki hiçbirşey hiçbir site TAHR!BATın yerini tutmaz!!!

Ilk Turk Arabası
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

Bannlananlar siginma dernegi acacaz yakinda oraya kayit olursun acildigi zaman

op da tugrulbaba olacak muracaat lar ona...

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    kabus bunu yazdı:

Bannlananlar siginma dernegi acacaz yakinda oraya kayit olursun acildigi zaman

op da tugrulbaba olacak muracaat lar ona...

muahahahahaaa :DDDD helal lem :DDD

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuMega
    NuMega's avatar
    Erkek

Dark_see dostum sunu diye cem sana

gamyunda hiç bir op bos yere banlamaz vardır bir bildiği yada başka biri tarafından ispionladin ve op da görevini yaptı .

Tut ki seni yanlışlıkla banladı ve op sucunu itiraf etmiyor bu olabilir çünkü sizi yanlış banladıysa sizde geri gelip hesap sorduğunuzda sana demez ya yanlışlık oldu ama banni kaldır tiyim  , bu yetki yok elerinde, ancak roots veya sac açabilir, de onlar acarsa eğer üşenmeyip de,

ve her banlanan gamyun.net hacklemeye kalkışırsa vay halinize

eğer çok zoruna gidiyse (kimin olsa zoruna gider) yaz bir adam akili mail rootsa (roots@gamyun.net)

anlat derdini bak o zaman oplugu elinden aliniyormu alınmıyor mu  (tabi hakli çıkarsan loğlara bakarak bunu öreniler)

Saygılar NuMega

Saygılar
Toplam Hit: 4178 Toplam Mesaj: 5