Nedir Bu Gamyun.Net Teki Oplar Kendilerini İlah Mı Sanıyorlar
-
merhaba arkadaşlar
ben sitenize yeni üyeyim çömezim yani sizin tabirinizle
neyse derdim şu gamyun.net e birkaç gündür takılıyorum ama saolsunlar bugün çileden çıkardılar beni boş yere banladılar beni siteye başka nickle girip nedenini sordugumda op olan o kişilerden biri ukala ukala konuştu tam bir deli etti beni
arkadaşlar bana bu siteyi çökertme konusunda yardımcı olurmusunuz ?
thanks ederim
-
Bence tek kullanıcı adı yeterdi.. Tahirbatta 2 tane nickin olması elini kuvvetlendirmez, davanda haklıysan, elinden gelen bişeyler yapar olur biter.. Belki burda aradığını bulamazsan www.cyber-warrior.org bu siteye uye falan değilim. Burda da bana yamuk yapıldı, ama sen git, burda olanları anlat, Dine laf soylendiğini söyle, toplu bi saldırı yaparlar... :D Baya adam toplarsınızi sana da gösterirler :) Ama şunu bilki hiçbirşey hiçbir site TAHR!BATın yerini tutmaz!!!
-
Bannlananlar siginma dernegi acacaz yakinda oraya kayit olursun acildigi zaman
op da tugrulbaba olacak muracaat lar ona...
-
kabus bunu yazdı:
Bannlananlar siginma dernegi acacaz yakinda oraya kayit olursun acildigi zaman
op da tugrulbaba olacak muracaat lar ona...
muahahahahaaa :DDDD helal lem :DDD -
Dark_see dostum sunu diye cem sana
gamyunda hiç bir op bos yere banlamaz vardır bir bildiği yada başka biri tarafından ispionladin ve op da görevini yaptı .
Tut ki seni yanlışlıkla banladı ve op sucunu itiraf etmiyor bu olabilir çünkü sizi yanlış banladıysa sizde geri gelip hesap sorduğunuzda sana demez ya yanlışlık oldu ama banni kaldır tiyim , bu yetki yok elerinde, ancak roots veya sac açabilir, de onlar acarsa eğer üşenmeyip de,
ve her banlanan gamyun.net hacklemeye kalkışırsa vay halinize
eğer çok zoruna gidiyse (kimin olsa zoruna gider) yaz bir adam akili mail rootsa (roots@gamyun.net)
anlat derdini bak o zaman oplugu elinden aliniyormu alınmıyor mu (tabi hakli çıkarsan loğlara bakarak bunu öreniler)
Saygılar NuMega