folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nedir Bu Google Düşmanlığı ?

Nedir Bu Google Düşmanlığı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

herkez bilir google dünyanın en iyi arama motorudur ancak bazı kendini ve interneti bilmezler kitap bile yazmışlar google aldatmacası diye ve sadece gösterişli bir balon olarak göstermeye çalışmışlar

şöyle bir deney yapılmış yahoo nun arama motorunun logosu ile google un ki değiştirilmiş ve  neredeyse aynı sonuçları verdi görülmüş ve resmiymiş 

bir teori en basit şekilde nasıl çürütülür isterseniz sizde uygulamalı olarak yapabilirsiniz

en basitinden her sitede kullandığım panxer nick i

google yahoo live  ve diğer arama motorlarında ( bu kitapları yazanların önerdiği ) hepsinde arama yaptım ve sonuçlar şöyle panxer diye aradığımda üyeoldum neredeyse tüm forumlar çıkıyor  + olarak bir siteye eklediğim bir kaç resim bile google images de çıkıyor yani en kesin bilgi ancak yahoo vs. lerde ise alakasız şeyler çıkmaya devam ediyor

kim nederse , desin  Google bir numaralı internet aracı ve gerecidir =) o olmasa şuanda internet bu kadar güzel olmayacaktı

+ olarak hala niye diğer arama sitelerinin yapıldını anlamış deilim hepsi alakasız bilgiler veriyor ve  hepsi ingilizce google her ülkeye ait domaini ile örn com.tr o ülkenin dilinde hizmet veriyor

o kitap ın yazarının link i kaybettim bulunca eklerim buraya ama bu nedir kardeşim 7gb e-posta veriyorlar (pop3) dünyanın en iyi arama motorunu yapıyorlar elalem heralde ünlü olmak için google a taş atıyor  düşünün ben bu siteyi kuranlardan hiç birini tanımıyorum  tv ye de reklam vermediler ben bu siteye nasil üye olabilirdim google olmasa? 

microsoft burdan sana çağrı yahoo gibi dandik bir arama sitesini alacağına adam gibi sonuç veren bir arama motoru yapmaya çalış paran boşa gitmesin =)  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    Google amcayı severimde sandbox'dayız amk :S

!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

elektrik çok yakıyor ondan olabilir :)) küresel sıcaklığı başlatmış. günde kaç milyon kişi giriyo

googlesız olmaz. ilk arama motorum altavistaydı ama google bir numara

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    google ı eger bir arama motoru olarak düşünürsen haklısın ama kesinlikle iş öyle değil ayrıca google u google yapan arama motorunda geliştirdikleri yapay zekaydı yahoo bu olayı bugunun teknolojisiyle bulmuşken google ilk bulandı sizde bilirsiniz ilkler daima kazanıyor

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    google'yi kim sevmez yaa. oda beni seviyo. biz sevişiyoruz :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

google un arama motoruna lafım yok ama adsense den dolayı nefret ediyorum. şerefsizin önde gidenleri

70 $ + 20 $ + 50 $ ımı yediler, oradaki  50 $ hariç gerisi tamamen doğal tıklardı. şerefsizler banladılr g.tlerinden element uydurarak. 

lanet olsun google  adsense ye 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------
    google'yi kim sevmez yaa. oda beni seviyo. biz sevişiyoruz :D
    -----------------------------

allahım:D 

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcksystem
    Fcksystem's avatar
    Erkek
    Altavistayla ilk tanistigimizdan "ulan adamlar neler yapmislar" demistik google`i gorunce dahada sasirmistik vazgecilmez oldu artik ama tabikide her duzende oldugu gibi ondada adilsizlikler var gibi :))

Latte > AMD Readon HD 7990 praying > Intel Core i7-3970X kitty kitty > idiot idiot.
Toplam Hit: 961 Toplam Mesaj: 8