Nedir Bu Google Düşmanlığı ?
-
herkez bilir google dünyanın en iyi arama motorudur ancak bazı kendini ve interneti bilmezler kitap bile yazmışlar google aldatmacası diye ve sadece gösterişli bir balon olarak göstermeye çalışmışlar
şöyle bir deney yapılmış yahoo nun arama motorunun logosu ile google un ki değiştirilmiş ve neredeyse aynı sonuçları verdi görülmüş ve resmiymiş
bir teori en basit şekilde nasıl çürütülür isterseniz sizde uygulamalı olarak yapabilirsiniz
en basitinden her sitede kullandığım panxer nick i
google yahoo live ve diğer arama motorlarında ( bu kitapları yazanların önerdiği ) hepsinde arama yaptım ve sonuçlar şöyle panxer diye aradığımda üyeoldum neredeyse tüm forumlar çıkıyor + olarak bir siteye eklediğim bir kaç resim bile google images de çıkıyor yani en kesin bilgi ancak yahoo vs. lerde ise alakasız şeyler çıkmaya devam ediyor
kim nederse , desin Google bir numaralı internet aracı ve gerecidir =) o olmasa şuanda internet bu kadar güzel olmayacaktı
+ olarak hala niye diğer arama sitelerinin yapıldını anlamış deilim hepsi alakasız bilgiler veriyor ve hepsi ingilizce google her ülkeye ait domaini ile örn com.tr o ülkenin dilinde hizmet veriyor
o kitap ın yazarının link i kaybettim bulunca eklerim buraya ama bu nedir kardeşim 7gb e-posta veriyorlar (pop3) dünyanın en iyi arama motorunu yapıyorlar elalem heralde ünlü olmak için google a taş atıyor düşünün ben bu siteyi kuranlardan hiç birini tanımıyorum tv ye de reklam vermediler ben bu siteye nasil üye olabilirdim google olmasa?
microsoft burdan sana çağrı yahoo gibi dandik bir arama sitesini alacağına adam gibi sonuç veren bir arama motoru yapmaya çalış paran boşa gitmesin =)
-
Google amcayı severimde sandbox'dayız amk :S
-
elektrik çok yakıyor ondan olabilir :)) küresel sıcaklığı başlatmış. günde kaç milyon kişi giriyo
googlesız olmaz. ilk arama motorum altavistaydı ama google bir numara
-
google ı eger bir arama motoru olarak düşünürsen haklısın ama kesinlikle iş öyle değil ayrıca google u google yapan arama motorunda geliştirdikleri yapay zekaydı yahoo bu olayı bugunun teknolojisiyle bulmuşken google ilk bulandı sizde bilirsiniz ilkler daima kazanıyor
-
google'yi kim sevmez yaa. oda beni seviyo. biz sevişiyoruz :D
-
google un arama motoruna lafım yok ama adsense den dolayı nefret ediyorum. şerefsizin önde gidenleri
70 $ + 20 $ + 50 $ ımı yediler, oradaki 50 $ hariç gerisi tamamen doğal tıklardı. şerefsizler banladılr g.tlerinden element uydurarak.
lanet olsun google adsense ye
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------
google'yi kim sevmez yaa. oda beni seviyo. biz sevişiyoruz :D
-----------------------------allahım:D
-
Altavistayla ilk tanistigimizdan "ulan adamlar neler yapmislar" demistik google`i gorunce dahada sasirmistik vazgecilmez oldu artik ama tabikide her duzende oldugu gibi ondada adilsizlikler var gibi :))