Nedir Bu İşverenlerin Sorunu
-
arkadaş 3aydır iş arıyorum kafayı yiğcem bulundum şehirde düzgün adamdayok beni önce kabul ediyorlar oyüzden ama sonra sigortasız çalışmak istedimi söliyince birden cayıyorlar halbuki gayet iyi biliyorumki hiç sorun çıkmadan sigortasızda çalıştıra bilirler şuan sigortam olsa gss bilmemne büsürü madur olcam nası adam bunlar
-
sorun çıkmadan nasıl sigortasız çalıştırıcaklar hocam orasını anlamadım ?
birisi şikayet etse kol gibi girer o şirkete.
-
Bende 4 aydır arıyorum :( nanemint haklı bu arada eğer merdiven altı veya küçük esnaf değilse kol gibi hocam.
Cesnist tarafından 24/Ağu/15 15:42 tarihinde düzenlenmiştir -
ne kolu hocalar çok kurumsal yerler değil başvurduğum yerler traktör bayisinde şöförlük toptancıda ön muhasebe benim ifadem olmadıktan sonra kimse bişey yapamaz ben buadamın tanıdığıyım işleri yoğunmuş yardım edeyim dedim bitti
-
dead_march bunu yazdı
ne kolu hocalar çok kurumsal yerler değil başvurduğum yerler traktör bayisinde şöförlük toptancıda ön muhasebe benim ifadem olmadıktan sonra kimse bişey yapamaz ben buadamın tanıdığıyım işleri yoğunmuş yardım edeyim dedim bitti
Hocam dediğin gibi çok kurumsal yerler değilse alabilir ama adamlar seni tanımıyorsa güvenmeyebilir çünkü ilerde bir sıkıntı olursa adamları yakma ihtimalin var.Tanıdık yer yok mu hocam hiç akraba falan
-
Cesnist bunu yazdıdead_march bunu yazdı
Hocam dediğin gibi çok kurumsal yerler değilse alabilir ama adamlar seni tanımıyorsa güvenmeyebilir çünkü ilerde bir sıkıntı olursa adamları yakma ihtimalin var.Tanıdık yer yok mu hocam hiç akraba falan
yok hocam nerden olsun karstayım kendi memleketimde bile dilimki