Nedir Bu İşverenlerin Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaş 3aydır arıyorum kafayı yiğcem bulundum şehirde düzgün adamdayok beni önce kabul ediyorlar oyüzden ama sonra sigortasız çalışmak istedimi söliyince birden cayıyorlar halbuki gayet iyi biliyorumki hiç sorun çıkmadan sigortasızda çalıştıra bilirler şuan sigortam olsa gss bilmemne büsürü madur olcam nası adam bunlar

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sorun çıkmadan nasıl sigortasız çalıştırıcaklar hocam orasını anlamadım ?

birisi şikayet etse kol gibi girer o şirkete.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Bende 4 aydır arıyorum :( nanemint haklı bu arada eğer merdiven altı veya küçük esnaf değilse kol gibi hocam.

Cesnist tarafından 24/Ağu/15 15:42 tarihinde düzenlenmiştir

طדṮ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne kolu hocalar çok kurumsal yerler değil başvurduğum yerler traktör bayisinde şöförlük toptancıda ön muhasebe benim ifadem olmadıktan sonra kimse bişey yapamaz ben buadamın tanıdığıyım işleri yoğunmuş yardım edeyim dedim bitti

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı

ne kolu hocalar çok kurumsal yerler değil başvurduğum yerler traktör bayisinde şöförlük toptancıda ön muhasebe benim ifadem olmadıktan sonra kimse bişey yapamaz ben buadamın tanıdığıyım işleri yoğunmuş yardım edeyim dedim bitti

Hocam dediğin gibi çok kurumsal yerler değilse alabilir ama adamlar seni tanımıyorsa güvenmeyebilir çünkü ilerde bir sıkıntı olursa adamları yakma ihtimalin var.Tanıdık yer yok mu hocam hiç akraba falan 

طדṮ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı

Hocam dediğin gibi çok kurumsal yerler değilse alabilir ama adamlar seni tanımıyorsa güvenmeyebilir çünkü ilerde bir sıkıntı olursa adamları yakma ihtimalin var.Tanıdık yer yok mu hocam hiç akraba falan 

yok hocam nerden olsun karstayım kendi memleketimde bile dilimki

Toplam Hit: 548 Toplam Mesaj: 6