folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Nedir Bu Kedilerin Cektiği

Nedir Bu Kedilerin Cektiği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tracker
    tracker's avatar
    Erkek

:) bende kendi kedimi cuvala koyup fırına surmuştum ne tepki vericek diye 

ama tepkisini hic oğrenemedim

beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

bende iğneli tüftüfle bahçede kedi kovalıyodum. Üzerine yapışıyodu ciyak ciyak kaçışıodu sona

ah ulan gençliğim aklıma geldi.....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cancanBey
    cancanBey's avatar
    Erkek

vay satanistler vay !!! kedi büyüyünce aslan olup sizi mi yiyecek yaf :D ne diye kedi kovalıyonus, niye yakıyonuz, yıkıyonus? dünyadan alacağınız mı var, size senet mi verdi?

kedi kovalamayan çocuk var mı yaf? kızları bilmiyomda erkekler kovalıyo galiba ??? buyursunlar....

İnsanları mutlu edecek yegane vasıta, onları birbirlerine yaklaştırarak, onlara birbirlerini sevdirerek, karşılıklı maddi ve manevi ihtiyaçlarını sağlamaya yarayan hareket ve enerjidir. Dünya barışı için de insanlığın gerçek mutluluğu, ancak bu yüksek ideal yolcularının çoğalması ve başarılı olmalarıyla mümkündür. M.Kemal ATATÜRK (1931)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

kedinin birini dogurtcaktık bi keresinde a.l :)

o zamanki ruh halimiz de tartısılır otomastikman

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    troublemakerdogg
    troublemakerdogg's avatar
    Erkek
    Ben kedileri limandan balikla kandirip denize tekmeliyenlerdenim serinlesin hayvanciklar...

...tbm
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Erkek
    O zamanki aklimi mikiyim kucukken bir suru kediyi kis ortasinda toplayip buyuk bir kasanin icine kapatmisdik arkadasimla, hepsi donarak oldu biride tam kasadan kacmaya calisirken kasanin kapagini kapattik tam beli kapakla kasa arasinda SIKISDI  hayvan acilar icinde bagirinca tirsip kacmisdik, sonra ne oldu o kediye bilmiyorum ama oburleri kasanin dibine yapismisdi donarak:( Kediyi tutup yol kenarindaki suya sokup cikartir sonrada sirtina otururdum, ve daha niceleri. Hatta hic unutmam kendinin birisinin 2 bacagi kirik surunuyordu aci cekmesin diye canli canli gomusdum, aradan 1 dk gecdi oldumu diye bakdigimda hala canliydi gerisini hatirliyamiyorum ama allahim sen affet:(:(

Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeuefeL
    TeuefeL's avatar
    Erkek
    dünyada kıyamayacagım zarar veremeyecegim nadir hayvanlardandır kedi kıyamammmm manhyaklar sizi

Hell Yeahh
Toplam Hit: 2987 Toplam Mesaj: 7