Nedir Bu "Meta Keywords".Sitemin Hitini Arttırımı.Arama Motorlarında Etkili Olurmu?
-
Arkadaşlar E-ticaret sitem var.(www.notebookuzman.com)Bu sitemde Notebook adaptörleri bataryaları ve yedek parçaları satıyorum.Yaklaşık 6 aydır aktif.Ama google benim sattığım ürünler ile alakalı aramalar yapınca bırakın ilk sayfalarda çıkmayı en son sayfalarda bile çıkmıyorum.Sitemin hitini nasıl arttırabilirim.Nasıl google da ilk sıralarda çıkabilirim.Sitedeki meta keywordlar çok önemlimi.sattığım ürünler ile alakalı kelimeleri keyword olarak kullansam bir faydası olurmu. ( yani ne kadar keyword o kadar çok arama motorlarında üst sıramı )
Konu hakkında bir çok döküman okudum inceledim ama birde tbt deki konunun uzmanlarına sorayım dedim..
Bildiğiniz bu tarz ipuçlarını paylaşırsanız sevinirim
Yada kendi sitesi olan arkadaşlar sitelerinin ufacık bir yerinde makale yada link verirse oda çok süper olur yani :)
-
Daha çok pagerank la ilgili hocam. Çok büyük siteler war bu konuda satış yapan. O yüzden ilk sayfa biraz zor ama zamanla olabilir.
-
keyword'ler arama motorlarında artık o kadar önemli bişey değil :)
arama motoru optimizasyonu o kadar basit bişeyde deil. eğer ciddi düşünüyosan bi seo danışmanından yardım alman lazım.
yok ben ögrenirim diyosan bayagı bi kasman gerek :)