Nedir Bu MTHS Belgesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Hocalar çalıştığım şirketin MTHS belgesi yokmuş sanırım. Bir danışman şirket geldi. Benimle muhatap ettiler. Merkezi Veri Tabanı Hizmet Sağlayıcı (MTHS) belgesi için onlardan hizmet almamızı tavsiye ettiler. Bu onlar olmadan cikartilabilecek bir belge mi? Web sitesinin bakanlık uyumlu olması için falan bir şeyler anlattı ama çok anladım diyemeyecegim

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

Hocalar çalıştığım şirketin MTHS belgesi yokmuş sanırım. Bir danışman şirket geldi. Benimle muhatap ettiler. Merkezi Veri Tabanı Hizmet Sağlayıcı (MTHS) belgesi için onlardan hizmet almamızı tavsiye ettiler. Bu onlar olmadan cikartilabilecek bir belge mi? Web sitesinin bakanlık uyumlu olması için falan bir şeyler anlattı ama çok anladım diyemeyecegim

"MTHS , bağımsız denetime tabi sermaye şirketleri tarafından kullanılması zorunlu olan ve e-imza ile silinemez ve değiştirilemez özelliklerde belge ve bilgilerin yüklendiği bir yazılımdır."

Deniyor, anladığım kadarıyla bunun izinli kurumlar tarafından ayarlanması gerekiyor yani kendin yapamıyorsun aynı zaman damgası gibi düşün.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

parayla alıyorsun, verdikleri kodu da sayfana çağırıyorsun o sayfada mhts verileri görünüyor. bla bla bla işi yani...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Anladım hocalar. Ödeyelim biz parasını en iyisi..

Aslan bile atı görünce götünü saklar
Toplam Hit: 972 Toplam Mesaj: 4
mths