Nedir Bu MTHS Belgesi?
-
Hocalar çalıştığım şirketin MTHS belgesi yokmuş sanırım. Bir danışman şirket geldi. Benimle muhatap ettiler. Merkezi Veri Tabanı Hizmet Sağlayıcı (MTHS) belgesi için onlardan hizmet almamızı tavsiye ettiler. Bu onlar olmadan cikartilabilecek bir belge mi? Web sitesinin bakanlık uyumlu olması için falan bir şeyler anlattı ama çok anladım diyemeyecegim
-
Mutubilir bunu yazdı
Hocalar çalıştığım şirketin MTHS belgesi yokmuş sanırım. Bir danışman şirket geldi. Benimle muhatap ettiler. Merkezi Veri Tabanı Hizmet Sağlayıcı (MTHS) belgesi için onlardan hizmet almamızı tavsiye ettiler. Bu onlar olmadan cikartilabilecek bir belge mi? Web sitesinin bakanlık uyumlu olması için falan bir şeyler anlattı ama çok anladım diyemeyecegim
"MTHS , bağımsız denetime tabi sermaye şirketleri tarafından kullanılması zorunlu olan ve e-imza ile silinemez ve değiştirilemez özelliklerde belge ve bilgilerin yüklendiği bir yazılımdır."
Deniyor, anladığım kadarıyla bunun izinli kurumlar tarafından ayarlanması gerekiyor yani kendin yapamıyorsun aynı zaman damgası gibi düşün.
-
Mutubilir bunu yazdı
parayla alıyorsun, verdikleri kodu da sayfana çağırıyorsun o sayfada mhts verileri görünüyor. bla bla bla işi yani...
-
Anladım hocalar. Ödeyelim biz parasını en iyisi..