Nedir Bu Program Yükleme Programlarından Çektiğimiz
-
eskiden bir program indireceksek programı yazan birazda kurumsalsa sitesinden direkt link verirdi şimdi hangi gerizekalı ne amaçla üretmiş bilmiyorum ama asıl programı indirmek için o programı indirme programını indirmemiz gerekiyor adobe flash playerdan tut oyunlara kadar bu böyle bu programların internet ullanma verimi çok düşük yüksek hızda internette bile çok yavaş indiriyorlar verdiği gereksiz zaman kaybını geçtim xp gibi eski sayılacak ama hala oldukça kullanılan işletim sistemlerinde muhakkak hata veriyorlar asıl program gülgibi çalışıyor ama program indirme programcığı hata veriyor indirtmiyor üstelik alakalı alakasız durdukyere verdikleri başka hatalarda mevcut nedir arkadaşlar bu işin espirisi niye böyle gereksiz birşey yapıyorlar artık bu gibi şeyler yüzünden format atmaya korkar oldum
-
onu kurarken yanında başka programlarda kuruyor reklam ve maddi odaklı tamamen
-
Özellikle tamindir ve inndir.com'dan indirilen programlarda oluyor o tarz yavşaklıklar.
Pezevenklerin yüzünden bilgisayara komple format attığımı bilirim.
Birdaha da asla indirmiyorum o sitelerden.
-
yapılması gereken ilgili programı kendi ana sitesinden indirmek
-
Havuz sistemi var dünyada bunu yıkmak imkansız
-
Freeware yazılımsa tamindir, inndir, kompleindir gibi yerlerdense programın adını aratıp esas sitesinden indirmek daha anlamlı.
Saçma sapan installer yazılımlarını kullanmak zorundaysanız da unchecky yazılımını kurmanızı öneririm. Absürt checkboxları tanıyıp uncheck eden ufak bir yazılım.