folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nedir Bu Sabah Akşam "Etnik Siyaset" Yapma Sevgisi? Nerede Öğretici TV?

Nedir Bu Sabah Akşam "Etnik Siyaset" Yapma Sevgisi? Nerede Öğretici TV?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Genel kurmay mantıklı bir açıklama yapıyor. Türkiye'nin hala öğrenemediği şeyi Atatürk'ün kaleminden yazılanlarla açıklamaya çalışıyor. Türk milleti demek Türk ırkı demek değildir Türkiye de yaşayan insanları belirtir diyor. Hemen aynı gün CNNTÜRK 5n bir k mı dır nedir orada (Bana göre) pkk savunucusu birini çıkarıyorlar başka bir muhalefet te yok direk sözlerini yayınlıyorlar "Yok öyle birşey, katılmıyorum Başbuğ ya, yalan söylüyor, 1 tane bile taviz vermeyecez" vs. vs. diyor. NTV hergün satılmış prof ları televizyonuna çıkarıyor programlarında her 40 sn de bir "KÜRT!, KÜRTLER!, KÜRDİSTAN!" gibi sözler duyuyoruz. DTP birşey yapıyor yok efendim DTP "KÜRT!" leri savunduğunu belirtti diye her kanalda boy boy bağırttırılıyor haberleri. Nedir bu kadeşim?Birşeyi zaten 40 kere söylersen olmayacağı varsada olur. Kürdistan diye her kanalda bas bas bağırılıyor. Yav kardeşim pkk lı olmayan, bu ülkenin birliğini isteyen tüm kürtler benim kardeşimdir ya. Bazen konuşurken biz türkler o kürtler diye konuşuyorum, kendi kendime üzülüyorum vallaha. Bir adama etrafındaki herkes "sen piçsin" dese adam ben piçmiyim diye düşünür. Artık tv kanallarıda bu mantığı uyguluyor tüm kürtlere "kürdistan!" "Kürtler ana dilinde okuyamıyor" diyip adamların bir sorunu bile yokken yoktan sorun çıkarıyorlar. Tamam sorunu yok derken abarttım ekonomik zorluk içindeler ama bütün Türkiye halkı böyle be kardeşim. Ulan sanki Türk diye saf bir soy var diyelim. Lan o zaman bizde uygurca konuşamıyoz eee bizde ana dilde konuşalım? Varmı böyle bir mantalite? Türkiye kardeşim. Ve şunu anladım ki bu Türk medyasının %98 i satılık. Artık bir kanalb birde avrasya tv izler oldum. Onuda günde 2-3 saat. 

Gelelim televizyonların diğer bir haline. Hergün 8-24 arası tüm kanallar dizi komasına sokuyor insaları. TRT, KanalD, CNBC-e... Tabiki sabah 9-akşam 19 a kadar ki kadın programlarını saymıyorum bile. Pembe diziler, İzdivaçla resmen evlilik için para pazarlığı, Yaşlıları çıkarıp alay edercesine eş bulma programları...

Aptal kutusuna dönmüş bu televizyonlar.Biz hergün bunları görürken televizyonlarda, sabah kalktığımızda ya bir maden yatağımız satılıyor, afganistanda olanlar oluyor, rusya kafkaslarda yeni antlaşmalar imzalıyor, afganistanda binlerce insan ölüyor, ama hiçbir bilgimiz olmuyor. Senelerdir öğrenmemiz gereken herşey bir yana itiliyor. Kıbrısta müzakereler oluyor AYRINTILAR BİLİNMİYOR!, başbakan müttefiklik için abd ye gidiyor antlaşmalar imzalanıyor, artık müttefiğiz deniliyor AYRINTILAR BİLİNMİYOR!, İsraille antlaşmalar yapılıyor AYRINTILAR BİLİNMİYOR!, Ermenistana ziyaretler yapılıyor AYRINTILAR BİLİNMİYOR!

Nerede bu TV'nin öğreticilik unsuru? Televizyon niye çıktı? İnsanların onurlarını dahada fazla ayaklar altına alması için mi? Ömründen boş vakit harcayarak zaman çalmak için mi? Büyüklerimizle alay etmek için mi? Yoksa insanlığı birbirine kırdırtmak için mi? Yazık.. çok yazık.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    çok güzel yaklaşmışsın da reyting kaygısı var yani kaç kişi bilmeyi öğrenmeyi istiyorki keşke öyle olsa keşke daha nitelikli olsa programlarımız magazin programları yerine belgesel izlesek daha iyidir bence ama magazin programları daha çok prim yapıyor yazık valla
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Yok hoca onun bir açıklaması vardırda etnik siyasetin açıklaması benim açıklamamdan başka birşey olduğunu sanmıyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 960 Toplam Mesaj: 3