

Nedir Bu Turkcell Vınn? Neyin Nesi?
-
Arkadaşlar bu turkcellin 3G si geldiğinden beri VINN reklamlarını gördüm Issız adamla Avrupa yakasındaki tanrıverdinin oynadığı reklam.
Bugün arkadaşlarla atrduk shobet ediyorduk biri tuttu bu vınn çok acayip bişey dedi.
Bende "hayırdır ? niye öyle?" fln ettim. Bu da bana anlattı adanada vınn tükenmiş herkes vınn almış şimdide isim yazdırıp sipariş ediliyormuş.
İyice huylandım bende tabi xD.. Niye? fln dedim yine mal gibi:D
En sonunda çıkardı baklayı: Bu vınnlar 40 TL ye alınıyormuş ve aylık ödemesi yokmuş... :S
Millet ttnetten buna geçiyor kadının biri ayda 100 lira telekoma vereceğime (60 adsl+40 telefon) bi kere 40 lira veririm bi daha ödemem daha iyi diyor.
Bu vınn kullanan var mı acaba nasıl bir şey anlatabilir mi?
-
Hocam sana şöyle anlatayım;
Sen şimdi Turkcell'e gidiyorsun bir Vınn istiyorsun.Adamlar sana 24 aylık bir sözleşme imzalatıyor.(24 ay mecburen kullanmak zorundasın)Daha sonra 4 GB'lık bir sınırı olan bir Vınn veriyorlar.Daha sonra da Eğer 4 GB'ı geçersen adamlar her 1 GB için senden 100 lira para alıyorlar.
Vodafone boşuna mı Teknosa için 1.ooo liralık hediye veriyor.Adamlar geçirecek müşteri arıyorlar.
-
kullanmıyorum ama şartları öğrendim. internete ulaşmak için usbyle çalıştırdığın cihaz 150 milyon küsur lira. internet için ise turkcelle aylık 19 milyon ödüyosun. ama şu an kampanya dönemi olduğundan cihazı hediye veriyolar. sadece internet için 3 yıllık sözleşme imzalıyosun. aylık 19 lira. bence gayet cazip.. modemdi, telefon hattıydı carttı curttu uğraşmıyon.
-
banada cazip geldi hacım gidip turkcelle sormak lazım...