Nedir Bu Yunanların Türk Korkusu
-
arkadaşlar aşağıdaki linkte yunanların türk korkusu belgelenio nedir bu yunanların bizden çektiği:))
http://img449.imageshack.us/my.php?image=tt2ks.swf -
olm beni de bu kadar skseler ben de korkardım :D
-
;)))
-
hakaten de a.q. 70 milyon yazınca bende korkuyom böle :D züker atarız lan avrupayı mahalle kavgası çıksa
-
ahaaaa adamlar geleceği görmüş:D
bi girelim homuna goyacaz ortalığın züper olacak adı avrupa değil türkupa olacak çok ii... muahahahahaha:D -
nodx o kadarda kolay deşl öle tüm avrupayı almak tamam çok güölüyüz ama gücünde 1 sınırı war o kadar devletlee baş etmek çok zor
-
dünyayla başaçıkabılıyoruz ama 1 avuç ibine bizi yiyip biterecek : )) 1 pire için yotgan yakmaya benzer bu iş
-
turk olmak o kadar kolay degil iste. turk demek cesur demektir. cesur birileride korkaklarin icin bi korku sebebidir. zaten ilerdede olacagi bu. bi gun tum dunya TURK olacak.
-
abi anlamadınmı eskiden atalarımız çok süper başarılar aldılar ama bugün biz o kadar büyük başarı elde edemeyiz yunan saldırsak tüm avrupa gelir kolay değil hele tüm dünyanın türk olması %0000000000000000000 belki kızacaksınıoz ama gereçk yani artık adam türkiyeye 1atom atsa ölürüz ama eskiden kılıçla kalkanla tüfekle svaaş ta türkler kimseyi dinlemzdi çok güçlüydü demk istediğim bu şu an ama çok zor zaten türklerin dostuda yqo dünyada
Toplam Hit: 1264 Toplam Mesaj: 9