folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nedir Bütün Olup Bitenler



Nedir Bütün Olup Bitenler

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Kasım/2005
    Erkek

    Mürid kardeşlerim,

    Uzun zamandır sizlerden uzak kaldım. Ama artık tekrar aranızdayım sanırım (bir aksilik çıkmaz ise). Benim ülkede bulunmadığım, gündemi ve tahribatı takip edemediğim zamanlarda olaylar iyice kontrolden çıkmış, ağzı olan konuşuyor misali herkes ortaya birşeyler yumurtlamış.

    1- Ergenekon: Böyle birşeyin varlığına ben inanmıyorum (şahsi görüşüm). Kaldı ki, bu kadar iyi organize olan bir örgüt (eğer varsa), silah krokilerini masa üstüne mi bırakır? Yada gömdükleri mühimmatı çıkartmak için tekrar dozer mi kullanır?

    Darbe planı olabilir. Ancak gerçekleşmemiş bir olay, düşünce özgürlüğü değil midir? Darbe olmasını bir dönem (şimdide dahil) pek çok insan düşünüyor. Aklı başında adamlardan 3-5 tanesi toplanınca şöyle olsa, böyle olsa şeklinde konuşmuyor mu? O zaman onlarıda içeri alsınlar!!!

    Göz altına alınana eğitim gönüllüleri ve profesörler; vay anasını, bizi mezun edenler hepsi teroristmişte HABERİMİZ yokmuş. Bırakını efendim bu işleri, geçiniz.

    2- Deniz Feneri: E böyle birşeyde varmış. Bu delilli ve kanıtları varDI ama artık varmı bilmiyorum. Zira bir dosya alamanyadan aylarca gelemedi ki, ben Tükiye-Almanya arasında saatte 12 deniz mili (yaklaşık 18km) sürat ile ilerleyen gemi ile gidip geldim defalarca. Bu gemi bile en kuzey almanyadan maksimum 16 günde gelebilirken, 4te benden koyun 20 günde gelebilirken acaba diyorum bu dosyalar DEVE KERVANI ile mi yollandı? Veya istek kervanla gitti?

    Şimdi de gelmiş, araştırılıyormuş. Allah bilir herhangi bir suç unsuruna rastlanamazda dosya kapanır.

    3- Mevcut Siyasi Partiler: Ya ben sandığa gitmek istemiyorum artık. Vatandaş olarak görevimi yapmam lazım ancak karşıda kötünün iyisini seçmek zorunda bırakılıyorum. Niye iyi birşeyler yok? Özellikle bu soru aklımı çok kurcaladı gemide. Karar verdim, kafa dengi gençlerle şu siyasi parti işini araştıracağım. Madem seçilebilme özgürlüğü var, e bizde seçiliriz değil mi?

    Arkadaşlar kusura bakmayın, başınızı ağrıttım ama çok dolmuşum siz müridlere açılayım istedim. Bu arada particilik oynamak isteyen varsa bir toplanıp konuşalım, bakarsınız birşeyler çıkar ;)

    Şimdilik, kalın sağlıcakla!!!

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2008
    Erkek
    bi müridin bi lafı vardı hesap döner sap döner horoz döner tavuk gömer diye
Toplam Hit: 1166 Toplam Mesaj: 2