Need For Speed 2 Vista Problem
-
arkadaslar xp de aciyor oyunu vistada acmiyor (initmen - insufficient memory to continue file win / initmem.c line 242) boyle bi hata veriyor bunu nasil gidere bilirim yardim lutfen
-
sorunu cozecek arkadas yokmu yaww ????/
-
hocam xp de açtığında ram bellek kaç mb idi ? birde vistada ram bellek kaç mb ? anakartta bulunan ramların oyun için fazla gelmiş olabilir sistemde ram bellek 512 mb olarak kullanırsan açabilirsin..
-
sağ tıkla özelliklerden geriye uyumluluk sihirbazından Windows XP Service Pack 2 ye ayarla. Uygula tamamdır.
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------hocam xp de açtığında ram bellek kaç mb idi ? birde vistada ram bellek kaç mb ? anakartta bulunan ramların oyun için fazla gelmiş olabilir sistemde ram bellek 512 mb olarak kullanırsan açabilirsin..
-----------------------------
tam bende ona bakıyodum çip.kom :pbu arada hocam bi oyun vardı bende de (revolt) her boku denedim yine çalıştıramadım. sana tavsitem underground2 oyna :)
-
hocam belki ram yetmiyor olabilir.. vista grafikleri gelişmiş olduğundan ram'den çok yiyor ya teması.. birde grafik motoru daha güçlü feln tam bir ram canavarı yani.
mesela bende de 1gb ram var vistada ne kadar kısıtladıysam grafik özelliklerini bir türlü crysis'i oynayamadım.
sonra xp kurdum şu an oynuyor.. ram'in kaç gb bu arada?
-
nfs 2 desteklemeyebilir vistayı dogaldır çok eski oyun cünkü..
-
denedim hepsini olmuyor yaw laptobun ozellikler geforce 9500 gs var 3gb ram var asus t7500 bu ne is anasini satiyim yaa