folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Need For Speed: Most Wanted Oynayanlar

Need For Speed: Most Wanted Oynayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

Başlıktada yazdığı gibi oyunu arkadaşlarla her internet kafeye gittiğimizde oynamaktayız ve çok zevkli olmakta.Underground 2 oynuyalım diede konu açılmıştı ama oynandımı bilmiyorum şuanda yüklü olan varsa hamachiden veya xfiredan (bilen varsa) oynayabiliriz. Mod 1.3

Yaptık bişiler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Hocam internet cafede bile oynarken pingden dolayı oyunda arabalar yok oluyo ya da bir araba başka bir arabanın içinde görünüyo, sonra birden ilerde görünüyo ve gerinde görünüyo falan fıstık.

Hamachiden yıllar önce oynardım aynı şeyler oluyor. Çok sarmıyo ama idare eder diyebilirim :)

Dipnot: Başlıktaki oynuyanlar kelimesini oynayanlar olarak düzeltirsen sevinirim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam internet cafede bile oynarken pingden dolayı oyunda arabalar yok oluyo ya da bir araba başka bir arabanın içinde görünüyo, sonra birden ilerde görünüyo ve gerinde görünüyo falan fıstık.

Hamachiden yıllar önce oynardım aynı şeyler oluyor. Çok sarmıyo ama idare eder diyebilirim :)

Dipnot: Başlıktaki oynuyanlar kelimesini oynayanlar olarak düzeltirsen sevinirim :)

-----------------------------

Hoca bizde hiç öyle birşey olmadı daha ping max 30 oluyor.Yıllar önceki pcler ve internet şimdi çok değişti bi bakarız olmadı cod 4 devam :D

DİPNOT: eywallah hocam :)

Yaptık bişiler.
Toplam Hit: 884 Toplam Mesaj: 3