folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Need For Speed Rivals Dil İle İlgili Hata

Need For Speed Rivals Dil İle İlgili Hata

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

başlıktada belirttiğim gibi oyunu rusça olarak indirmişim oyunu yükledikten sonra bilgisayardaki bütün ea oyunları rusça oldu.need for speed rivalsı uninstal edince hepsi düzeliyor neyden kaynaklı olabilir?

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

İngilizce dil dosyasını indir:

https://mega.co.nz/#!7RcgST6a!BtiQbFSHVIWAvQmMvmJdgB_xeERyp_-P6HjKEo5bC70

Rar'ın içindeki "en.sb ile en.toc" dosyalarını C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need for Speed Rivals\Data\Win32\Loc dizinine at. Daha sonra o klasördeki ru.sb ile ru.toc dosyalarını sil ve oyuna gir tak ingilizce.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Rar'ın içindeki "en.sb ile en.toc" dosyalarını C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need for Speed Rivals\Data\Win32\Loc dizinine at. Daha sonra o klasördeki ru.sb ile ru.toc dosyalarını sil ve oyuna gir tak ingilizce.

valla hiç konu açmadan direk sana soracaktım ama sonradan milletde yararlanır falan dedim :D

ama işte bunları battlefield için falan nası yapcam onlarda rusça oldu.

Converse giyen uzaylı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

valla hiç konu açmadan direk sana soracaktım ama sonradan milletde yararlanır falan dedim :D

ama işte bunları battlefield için falan nası yapcam onlarda rusça oldu.

onların aynı şekilde içinde dil dosyalarının bulunduğu kısımda rusça di dosyası varsa sil.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2621 Toplam Mesaj: 4