folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Need For Speed Shift Sorunu

Need For Speed Shift Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

S.a Günaydın Hojalar. 5.03 GB'lik Oyunun Full Sürümünü İndirdim Fakat Lanet Olsun Keske İndirmeseydim İndirdim İçinde Baazı Dosyalar Eksik :s Oyunun Full Sürümüne Sahip Olanlar Varsa Eksik Olan Dosyaları Rar Şeklinde Paylaşabiilirmi ?  Ekran Görüntüsünü Veriyorum Simdiden Teşekkürler.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murky2394
    murky2394's avatar
    Erkek

hocam dunde bana lazımda foruma arattır orda var fakat linkler kırıktı sanırım tourentten indir derim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Hocam o rarların herhangi birinin üstüne sağ tıklayıp buraya çıkar (extract here) dediğinde iso dosyasının çıkması lazım. gösterdiğin dosyanın boş olması önemli değil diye biliyorum. Rar dan çıkacak iso sağlam olsun yeterli. Çünkü crack tir oyun dosyalarıdır herşey o iso da...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

hocam orada rar dosyalarından başka birsey yok oyunu rardan çıkar çıkan isoyu demon toolse ile açıp o isonun içindeki dosyaların resimini atarsan eksik dosyalarını yollarım yada istersen adresini ver oyunu  yarın kargo ile yollayayım

bendeki isonun içindekiler bunlar

%3c3c3chıft

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 814 Toplam Mesaj: 4