Nefes Problemi ?
-
S.a arkadaslar sürekli yeşil sahalarda olmasada suni hali sahalarda top oynamaktayiz fakat ilk 10 dkdan sonra nedense cok yoruluyorum
sigara içmiyorum bunun önüne nasil geçebilirim
-
Koş hocam, her gün yapamıyosan da düzenli olsun, 3günün 2sinde mesela. Nefesten tut vücut ritmine, kafanın daha temiz çalışmasından yataktaki performansına herşeyine yaradığını bi hafta içinde farkediceksin :)
-
n2n2 bunu yazdı:
-----------------------------
Koş hocam, her gün yapamıyosan da düzenli olsun, 3günün 2sinde mesela. Nefesten tut vücut ritmine, kafanın daha temiz çalışmasından yataktaki performansına herşeyine yaradığını bi hafta içinde farkediceksin :)
-----------------------------hocam şimdi sigara içenlere bakiyorum ve kondisyon fln da yok adam formule 1 ploto gibi :D
-
byeren bunu yazdı:
S.a arkadaslar sürekli yeşil sahalarda olmasada suni hali sahalarda top oynamaktayiz fakat ilk 10 dkdan sonra nedense cok yoruluyorum
sigara içmiyorum bunun önüne nasil geçebilirim
-----------------------------eleman güç kaybıda varmı yorulmayla birlikte ? merdiven yokuş çıkamayacak kadar ?
-
byeren bunu yazdı:
n2n2 bunu yazdı:
-----------------------------hocam şimdi sigara içenlere bakiyorum ve kondisyon fln da yok adam formule 1 ploto gibi :D
-----------------------------allahın her günü kova yapan arkadaşım 2dk 15 sn nefesini tuttu havuzda
-
bünyeler farklı olabiliyo hoca, ben kondüsyon olmayınca hiçbişe içmesem dökülüyorum, olduğunda ne var ne yok içsek yine iyiyim mesela :d
-
n2n2 bunu yazdı:
bünyeler farklı olabiliyo hoca, ben kondüsyon olmayınca hiçbişe içmesem dökülüyorum, olduğunda ne var ne yok içsek yine iyiyim mesela :d
-----------------------------bilmiyorum hocam birebir olsun kalabalık olsun geçemiyecegim insan yok fakat işte motor su kaynattın mı oldugun yerde kaliyorsun