NEFİLİM"LER

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeLi_oP
    DeLi_oP's avatar
    Erkek

Gel_pc_pc Kardeşime teşekür ederi...bu görüntüler benim gibi yıllarca dinler hakında ve dinimiz islam hakında ki araştırmalarımı boşa çıkmadığının bir kez daha kanıtı oldu..bundan dolayı sana teşekür ederim bu resimlerin devamını araştıracağım.. Amaaaa..diğer şu altta ki seni eleştiren ne oldukları belli olmayan okumamış cahillikleri ile dünyadan bir haber kişilere de senin nezninde cevap vermek ve onlara da gerçekleri göstermek isterim. ;

CAHİLLERE ve KENDİNİ TANIMAYAN "ALLAH C.C" ' dan bir haber olan siz yeni GENÇLERE ! : " Ad " Kavmi KURAN ' da bahsi geçen bir kavimdir..bilim adamaları dediğiniz kişiler bu din kitabından bir haberdirler, onun için okumadan bilmeden kulaktan dolma haberle bilmediğiniz konularda " BU ADAMALAR BÖLE DEDİ BUNLAR SAHTEDİR " demeyin Dinden çıkmayın..bilmiyorsanız okuyun öğrenin..zaten siz ,yeni gençlerdeki eksiklik bu okumuyorsunuz..okusanız öğrenirsiniz.. Evet ! " AD " Kavmi Vardır ve NEFİLİM ( 4-6 metre Boylarında dev insanlar)  bu dünyada ilk canlı türleri idi. bunların bir çok örneği ülkemizde dahil bir çok ülkede bulunan dev mezarlardadır..bunlara en basit örnek TATSUS ' ta bulunan dev yuvarlak  kayadır..bu Yuvarlak kaya ve kimse kaldıramdığı için Tarsus'un bir simgesi olarak  şimdiki yolun ortasında durmaktadır..bu kayayı ilginç kılan misket gibi yuvarlak olması değildir üzerindeki yazıdır.. üzerinde şu yazmaktadır.. " Adım Naş , Yaşadım 1500 ( Binbeşyüz) yaş , Oğlum var 500 ( Beşyüz) yaş yüzü henüz HAM TRAŞ ( Henüz Köse yani) bilseydim dünyada ÖLÜM VAR BIRAKMAZDIM TAZ ÜZERİNDE TAŞ.." diyerek oğlu ölmüş bir taş ocağı işcisi oloan bir babanın dilinden dökülen bu cümlere yazmaktadır . Kısacası baba oğlu öldüğünü duyunca sırtında taşıdığı bu taşı olduğu yere atıp çekip gitmiş. Şimdi bunu Vinçler bile kaldırmak ta zoırlanıken peki bu kişinin boyu nekadardı ki bu tonlarca ağırlıktaki taşı yerinden kaldırabildi .???

meraklı gençlere her türlü bilgiyi saygı çerçevesinde verebilir ve öğrete bilirim..

"holyone" ın azmini sevdiğim için onu baya zamandır takip ediyorum .. kendini baya geliştirmiş bir kardeşim.. umarım gelecektede çabalarını daha ilerlere taşır bilgilerini sizlerle paylaşır..ama bu demek değildir ki " EL YAPAR BİZ ÖVÜNÜRÜZ " lütfen gençler sizlerde kendiniz üretin ..üretinki başkalarının yaptıkları ile değil kendi yaptığınız üretimlerinizle övünün.. hepinizin gözlerinden öpüyorum..

Not : Dünyada "DeLi_oP" nick 'i gerçek ( orjinali )benimdir. benden sonra yıllardır bu nick bir çok kişi tarafından kulanıldı..SAHTELERİMDEN

Toplam Hit: 4023 Toplam Mesaj: 1