Nejat Uygur Zamsalak Video :)
-
eskiden çok izlerdik şuanda ise unutuldu heralde hiçbir kanal artık göstermiyor.gerçekten bu işte duayen çok komik :)
http://www.youtube.com/watch?v=mbYfFWZxwg8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=eIBrX2baEEM&feature=related
-
aslında forumda facebook ve youtube vıdeloları dıye bı bolum acılsa hos olmazmı hocam boylese super otesı seylerı sureklı paylasabılırız nejat uygurun bu tıyatrolarınıda en son tv de ne zman ızledım hatırlamıyorum ustad
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------aslında forumda facebook ve youtube vıdeloları dıye bı bolum acılsa hos olmazmı hocam boylese super otesı seylerı sureklı paylasabılırız nejat uygurun bu tıyatrolarınıda en son tv de ne zman ızledım hatırlamıyorum ustad
-----------------------------
Videolar

facebook videoları
youtube Videoları
Youtube videoları ztunneli v 2.0
izlesene videoları
vimeo videolarıherneyse de nejat uyguara bayılıyom ya süper adam
-
Hehe eskiden ne izlerdik be.. Sağolasın
"Seni döverim ama dayak yerim diye korkuyorum!" :))
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------aslında forumda facebook ve youtube vıdeloları dıye bı bolum acılsa hos olmazmı hocam boylese super otesı seylerı sureklı paylasabılırız nejat uygurun bu tıyatrolarınıda en son tv de ne zman ızledım hatırlamıyorum ustad
-----------------------------biz feysboka karşıyız :| facebokun facetube olmasınada karşıyız..
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------biz feysboka karşıyız :| facebokun facetube olmasınada karşıyız..
-----------------------------aynen öyle..
-
Nejat Uygur en son hastaydı yav,durumu nasıl oldu acaba?
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------
oldu canım her site için ayrı bir kategori açılsın o zaman ? Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım kategorisi zaten daha geniş bir alanı kapsıyor aş kendini artık genç aş aşşş..
-
hernedense bu herife de gıcık oğullarına da ayar oluyom.